Cerbul de aur
Candidatul ADER la presedintie, Andrei Stoican, sustinut de sase formatiuni politice – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
Cerbul de aur

Politica

Candidatul ADER la presedintie, Andrei Stoican, sustinut de sase formatiuni politice

Partidul ADER, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul Național Socialist, Partidul Forța Pensionarilor, Partidul Socialist Creștin, Federația Societatea Civilă Românească îl susțin pe candidatul Andrei Stoican la prezidențiale.

”În contextul unei strategii generale ale României și analizând programele organizațiilor noastre, constatăm sinergia unor obiective și acțiuni comune, pe care le putem promova mai bine împreună atât în societatea românească cât și în plan internațional.

Prin semnarea acestui Acord politic de colaborare punem bazele unei Mișcări Naționale în România ce-și propune o colaborare intensă pentru susținerea candidaturii domnului Andrei Valentin Stoican la Președinția României.

Suntem conștienți că în această toamnă, noi toți, vom avea de dat un examen național. De noi depinde dacă va fi încă un deceniu pierdut în istoria noastră sau un deceniu câştigat. Va trebui să alegem Președintele României.

Aşa-zisele partide mari au ridicat în jurul lor un zid de netrecut: cârdăşie politică, sume imense de la bugetul statului în folosul lor, un uriaş aparat de propaganda care le transmit promisiunile mincinoase.

Perioada pe care o parcurgem este marcată de dezbinarea fără precedent a societăţii româneşti și scăderea dramatică a încrederii cetăţenilor în instituțiile şi autorităţile politice. Românii au fost dezbinaţi ca să poată fi mai lesne manipulaţi. Încrederea în instituţii şi a românilor în români s-a prăbuşit.

Actualele partide care conduc astăzi țara, PSD, ALDE și celelalte partide care peste 30 de ani i-au mințit pe români, revin din nou, cu nesimțire, să le ceară votul. La alegerile din toamnă toţi cei vinovaţi de îngenuncherea României merită să primească o lecţie usturătoare.

Noi: Federația Societatea Civilă Românească, Partidul Socialist Creștin, Partidul Național Socialist, Partidul Forța Pensionarilor, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul ADER, propunem un candidat pentru alegerile prezidențiale, candidat care să devină Președintele tuturor românilor, oriunde ar fi aceștia în lume.

Noi: Partidul ADER, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul Național Socialist, Partidul Socialist Creștin, Federația Societatea Civilă Românească, Partidul Forța Pensionarilor, facem apel către toate organizaţiile politice patriotice, cu excepţia liderilor care au distrus România în ultimii 30 de ani. Facem apel către toate asociaţiile profesionale, către sindicate, către organizaţiile neguvernamentale!

Ne dorim un președinte al românilor care să aibă o puternică susținere națională.

Noi: Partidul ADER, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul Național Socialist, Partidul Forța Pensionarilor, Partidul Socialist Creștin, Federația Societatea Civilă Românească, ne-am propus să construim împreună un front patriotic, o mișcare națională, o puternică coaliție, care să sprijine la alegerile prezidenţiale din noiembrie un candidat al cărui crez asumat să fie ROMÂNIA.

Noi: Federația Societatea Civilă Românească, Partidul Socialist Creștin, Partidul Național Socialist, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul Forța Pensionarilor, Partidul ADER, membri ai Coaliției apreciem că țara noastră mai are încă un potential uriaş, poate fi un jucător important în Uniunea Europeană şi un partener de nădejde la graniţa estică a NATO. Ceea ce ne lipseşte sunt liderii puternici, patrioţi şi cu viziune.

Noi: Partidul Forța Pensionarilor, Partidul ADER, Partidul Alianța Lege și Ordine, Partidul Național Socialist, Partidul Socialist Creștin, Federația Societatea Civilă Românească am convenit împreună și am hotărât susținerea candidatul Coaliției noastre pentru Președinția României, domnul Andrei Valentin Stoican.”, potrivit unui comunicat.

Cerbul de aur
Cerbul de aur
Loading...
Cerbul de aur

Ultimele stiri

Actualitate2 ore inainte

Ajunge la groapa de gunoi de istoriei? Tarceanu isi pregateste demisia si iesirea ALDE de la guvernare

Surse politice, citate de site-ul pesedist stiripesurse.ro, anunta ca ALDE va iesi saptamana viitoare de la guvernare, dupa care Tariceanu...

Cultura2 ore inainte

Berbeceanu: „Ceea ce s-a stricat in ultimii ani ne-a tras in urma rau de tot. Ne trebuie minim 10-15 ani pentru a reveni la nivelul la care eram acum 5-6 ani”

Fostul comisar Traian Berbeceanu a declarat, intr-un interviu pentru emisiunea „Garantat 100%” de la TVR ca sistemul judiciar a fost...

Politica3 ore inainte

Proiect de lege in premiera: Corupții din Poliție, Justiție, servicii secrete și administrație ar putea rămâne fără pensiile de serviciu!

Deputatul Florin Roman a anunțat că PNL depune în această săptămână un proiect de lege prin care toate categoriile de...

Opinii3 ore inainte

Revolutia Gabrielei Firea e facuta praf: După ce PSD a dat liber la cumpărat rable, nu poți să impui acum norma de poluare!

Dacian Cioloș o critică pe Gabriela Firea pentru măsurile anunțate de aceasta pentru combaterea poluării. Președintele PLUS spune că, în...

Sanatate3 ore inainte

Spitalul unde au fost ucisi 5 pacienti e condus de PSD prin cumetrii si susanele de partid!

Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca unde s-a produs tragedia de duminică și care ar fi putut fi evitată prin măsuri...

Opinii3 zile inainte

Moise Guran: Nicusor Dan nu a oferit nicio solutie concreta pana acum! Firea il poate bate oricand

Nicușor Dan este fostul, viitorul și probabil singurul candidat pe care primarul Gabriela Firea l-a bătut și îl mai poate...

Politica3 zile inainte

Orban: Membrii PSD si ALDE care ”au girat acest regim profund nociv pentru România” nu au ce cauta in PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că partidul său a închis ușile pentru PSD și ALDE și că „în partid...

Politica3 zile inainte

Cum a ramas agramatul tupeist Marean Vanghelie ultimul exponent al sistemului securist FSN

Pe mulți îi contrariază longevitatea și menținerea în libertate a acestui agramat tupeist și corupt până în măduva oaselor, care...

Transport3 zile inainte

Incep lucrarile in centrul Bucurestiului!

Primăria Bucureşti, prin Administraţia Străzilor Bucureşti, demarează din 16 august, lucrări pe arterele perimetrale din Piaţa Unirii. Proiectul vizează reorganizarea...

Timp liber3 zile inainte

Atentie daca mergeti la mare: Batai si tineri injunghiati in cluburile de pe litoral

Doi bărbaţi din Constanţa sunt cercetaţi de procurorii constănţeni, după ce au agresat un bărbat şi l-au înjunghiat, fapta petrecându-se...

Share Page

Close