Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, face un anunț de bun augur pentru mămicile care doresc să obțină indemnizația de creștere a copilului. Pîslaru precizează că înscrierea dosarelor funcționează la turație maximă și anunță numărul celor care s-au înscris pentru a obține indemnizația de creștere a copilului.

<

”Astăzi au intrat în vigoare normele de aplicare a Legii 66/2016. Marea echipă formată din colegii noştri din Agențiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială din toată ţara, împreună cu echipele din Bucureşti, s-a organizat exemplar pentru a întâmpina tinerii părinţi care au dorit să depună cererea de prelungire a concediului de creştere şi îngrijire a copilului şi a stimulentului de inserţie.

Dragi colegi, vă felicităm pentru mobilizarea şi organizarea de care aţi dat dovadă şi vă dorim să fiţi la fel de performanţi şi în săptămânile care urmează.
La sfârșitul primei zile, la nivel naţional, s-au înregistrat un număr de 478 de dosare depuse, din care 140 numai în Bucureşti. În 4 judeţe, Buzău, Harghita, Covasna şi Teleorman nu a fost depus încă nici un dosar.
Situaţia generală a numărului de dosare depuse astăzi, 1 iulie 2016 este exemplificată în graficul de mai jos”, scrie Dragoș Pîslaru.

content-image
Pentru cei care doresc, dosarele pot fi depuse și online, urmând ca în cursul aceleiași zile să le fie transmis un e-mail cu numărul de înregistrare și alte detalii necesare.