Acasă Bucuresti Bucurestiul scotocit de politisti! Se cauta un asasin platit!

Bucurestiul scotocit de politisti! Se cauta un asasin platit!

555

Poliţiştii bucureşteni fac miercuri percheziţii la o adresă din oraşul Otopeni pentru prinderea unui suspect de comiterea unei crime care a avut loc în 1998.
Potrivit unor surse judiciare, citate de adevarul.ro, este căutat un bărbat care, în urmă cu aproape 18 ani, l-a împuşcat omul de afaceri Mihai Ionescu.

Mihai Ionescu a fost împuşcat în seara zilei de 15 iulie 1998, în jurul orei 22.30, în timp ce încă era în maşina personală şi încerca să parcheze în curtea locuinţei de pe strada Intrarea Mierilor din zona Piaţa Muncii din Capitală. Agresorul, care l-a aşteptat să ajungă acasă, a tras patru gloanţe din picioare, iar două au nimerit victima. La vremea respectivă, anchetatorii au luat în calcul mai multe ipoteze, mergând inclusiv pe ideea unei reglări de conturi. La baza acestei supoziţii a stat faptul că Mihai Ionescu era în relaţii bune cu mafioţi din Napoli, iar aceştia ar fi putut „comanda” acest asasinat.

Ionescu era unul dintre afaceriştii de succes din România acelor ani, iar numele său a fost vehiculat în scandalul „Ţigareta”. Mai mult, acesta era cunoscut ca fiind cămătar, însă deţinea mai multe cluburi, dar şi firma „Mondo Mike”. În 1992, acesta a candidat pentru un post de senator.

<