Ioana Meșterelu a studiat la Mark Twain International School din București si tocmai a reușit să ia cea mai mare notă la International Baccalaureate.
Rezultatele pentru International Baccalaureate, Sesiunea Mai 2016, au fost comunicate în întreaga lume abia acum. Toți candidații Mark Twain International School din București la aceste examene de elită au demonstrat că sunt bine-pregătiți, motivați și competitivi la nivel mondial prin următoarele realizări:

<

-100% promovabilitate;
-media generală/per sesiune/per școală de 33 de puncte (semnificativ peste media generală pe glob, de aproximativ 28 de puncte anual/per sesiune);
-precum și obținerea mediei maxime de 45 de puncte, o realizare extraordinară în condițiile în care numai 0,31% din candidații lumii obțin anual acest rezultat mult râvnit.

Anul acesta, punctajul maxim a fost acordat elevei românce, Ioana Meșterelu, elevă la Mark Twain IS de 12 ani, din Clasa I.

Așadar, și anul acesta, cele mai bune universități din România sau ‘Ivy League’ și ‘Russell Group’ din lume concurează între ele pentru a le face oferte de studiu absolvenților International Baccalaureate din România, foarte capabili, bine-informați, talentați, cu o voce puternică, care știu sa coopereze cu alți studenți competenți pentru a crea împreuna o lume mai bună.
Astăzi, se reconfirmă că Mark Twain International School se află în vârful clasamentului liceelor foarte bune din Romania, precum și al celor 4355 de IB World Schools de pe glob, remarcându-se printr-o viziune educațională de succes, elevi extraordinari și profesori performanți.
Despre Mark Twain International School
Înființată în anul 1995, Mark Twain International School este prima școala din sistemul românesc de învățământ care le oferă elevilor posibilitatea să susțină intern fie Bacalaureatul Internațional (International Baccalaureate), sau pe cel național. Școala cu specializare atât bilingvă română-engleză, cât și internațională cu predare in limba engleză, Mark Twain International School acoperă cele patru segmente ale învățământului preuniversitar: grădiniță, școală primară, gimnaziu și liceu. MTIS deține 13 acreditări naționale și internaționale.