Andreea Marin este în centrul unui nou scandal, după ce a fost atacată de câinii de pe strada pe care locuiește. Andreea Marin a tras o spaimă groaznică chiar în faţa casei sale, unde trei câini au atacat-o când a ieșit la plimbare cu bicicleta. Ca să scape de animalele furioase, vedeta tv a apelat la ajutorul unei cunoștințe.
Fosta „Zână a Surprizelor” a povestit pentru Știrile de la Kanal D  că se plimba cu bicicleta și atunci dulăii au început să sară la ea.

„Eram pe telefon exact în momentul în care m-au atacat. Mie nu îmi e frică de câini, așa că am început să vorbesc cu ei, dar nu se linișteau deloc. Vorbeam cu o cunoștință la telefon, m-a auzit țipând și a venit repede cu mașina. Așa i-a dispersat. De aici nimeni nu a ieșit să mă ajute. Nu este normal să îți fie frică să mergi pe strada ta și să-ți fie frică de câini. Și eu am câine, dar nu este un pericol pentru nimeni”, a declarat Andreea Marin, informează Click.

Spre nemulțumirea vecinilor săi, se pare unii chiar protectori ai câinilor, vedeta a chemat hingherii. La scurt timp de la întregul incident, spiritele s-au inflamat, iar prezentatoarea tv, filmată cu un telefon mobil de o persoană de pe stradă, s-a luat la ceartă cu vecinii furioși de tot tam-tamul.
Cei de la ALF România, o organizație pentru protecția animalelor, au făcut public filmulețul cu pricina, care a stârnit valuri de controverse în online, cele mai multe blamând comportamentul vedetei.

<

„Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme legale, ca să zic așa. Dacă îi mai văd afară și mă atacă vreunul, eu acționez. Să nu vă plângeți apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneți dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantați asta? Mă doare în cur de garanția dumneavoastră”, se aude spunând Andreea Marin în videoclipul postat de ALF Romania.pe pagina de Facebook.