Acasă Actualitate Bucurestiul devine tot mai periculos! Barbat injunghiat pe strada dupa o altercatie...

Bucurestiul devine tot mai periculos! Barbat injunghiat pe strada dupa o altercatie in trafic

Transparenta face diferenta

Conflict în trafic încheiat cu acuzaţii de tentativă de omor. S-a întâmplat joi, într-o zonă aglomerată a Capitalei.  Doi şoferi s-au şicanat, în apropierea unui centru comercial. Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 46 de ani, a coborât din autoturismul său şi s-a repezit asupra celuilalt cu un cuţit. L-a înjunghiat în zona inimii. Cel rănit are 21 de ani şi a fost transportat de ambulanţă la Spitalul Universitar. Agresorul a ajuns în faţa procurorilor, pentru audieri.
Un bărbat a fost înjunghiat, joi după-amiază, pe Bulvardul General Vasile Milea din București, în apropiere de un mall din zonă. Imaginile au fost trimise de un telespectator Digi24.
Un şofer în vârstă de 46 de ani a înjunghit un alt participant la trafic. Agresorul a coborât din maşină şi, fără vreo explicaţie, a scos un cuţit şi l-a rănit pe celălalt şofer. Victima, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a fost transportată la Spitalul Universitar.
Traficul a fost oprit pentru o perioadă de timp, până când victima a primit îngrijiri medicale și a fost preluată de ambulanță.
Agresorul a fost prins la scurt timp și încătușat de polițiști. Acesta ar putea fi acuzat de tentativă de omor.