Acasă Bani In Bucuresti cresc CEI MAI SCUMPI sobolani si tantari DIN LUME! Asa...

In Bucuresti cresc CEI MAI SCUMPI sobolani si tantari DIN LUME! Asa zice primaria!

944

Deratizarea şobolanilor şi combaterea ţânţarilor din Capitală, pentru următoarele 18 luni, costă cât construcţia a 2 km de autostradă la câmpie.
Chiar dacă parcurile sunt pline de ţânţari şi şobolani, Primăria Capitalei abia în luna iunie ar putea finaliza licitaţia pentru activităţile de deratizare şi combaterea ţânţarilor. Primăria Capitalei a lansat licitaţia pentru serviciul public de salubrizare-activităţile de deratizare şi combatere ţânţari în municipiul Bucureşti, contract valabil 18 luni.
Eliminarea ţânţarilor din Capitală, pentru o perioadă de un an şi şase luni, costă peste 5 milioane euro, bani de la bugetul local.
Potrivit anunţului de licitaţie acord-cadru, „contractul aferent celor 18 luni este de aproximativ 46,04 milioane lei format din valoarea estimată pentru tratamente deratizare 9 luni de 8.416.943,92 lei şi valoarea estimată pentru tratamente combatere ţanţari pentru 9 luni de 12.514.569,65 lei. (…). Valoarea rezultată pentru perioada de 9 luni se multiplică cu 2 pentru cele 18 luni ale contractului rezultând valoarea estimată totală de 46.049.329,85 lei”, se arată în anunţul de licitaţie, citat de Capital.ro.
În anunţ este precizat că firmele interesate de licitaţie trebuie să aibă o cifră medie de afaceri globală pe ultimii trei ani, cel puţin egală cu suma de 83 milioane lei fără TVA.  “Ofertantul trebuie să demonstreze că la momentul semnării contractului, va avea acces la disponibilităţi băneşti, resurse reale negrevate de datorii sau linii de credit pentru 3 luni de derulare a contractului în valoare de 6.977.171,19 lei fără TVA”, conform anunţului.
Citeste continuarea pe Capital.ro.

<