Acasă Stiri Bucuresti actualitate Bucurestean INJUNGHIAT si UCIS in fata blocului! Vecinii n-au vrut sa-l lase...

Bucurestean INJUNGHIAT si UCIS in fata blocului! Vecinii n-au vrut sa-l lase sa stea pe o banca!

626

Un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa, luni seară, după o altercaţie spontană cu vecinii săi pe care nu a vrut să-i lase să se aşeze pe o bancă din faţa imobilului. Suspecţii au mers în casă, au luat mai multe cuţite de bucătărie şi l-au înjunghiat de mai multe ori pe bărbat, arată surse din Poliţia Capitalei care susţin că patru peroane care au participat la scandal au fost ridicate şi duse la audieri, informează news.ro.
Scandalul a pornit în jurul orelor 23.00, în cartierul Zăbrăuţi din Bucureşti. Potrivit declaraţiilor martorilor date poliţiştilor, bărbatul stătea alături de fiul său de aproximativ trei ani pe o bancă din apropierea blocului în care locuieşte, moment în care vecinii săi prezenţi într-un număr mare i-au cerut să se ridice ca să stea ei pe bancă.
A urmat un schimb dur de replici, iar o parte dintre cei cu care bărbatul a intrat în conflict s-au dus în casă şi au luat cuţite de bucătărie cu care l-au înjunghiat de mai multe ori.
Cadrele medicale care au sosit de urgenţă nu au putut să îl mai salveze pe bărbat şi au declarat decesul.
Patru persoane care au participat la conflict au fost ridicate de poliţiştii de la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei pentru audieri. Anchetatorii vor să stabilească cine l-a înjunghiat pe bărbat şi cine a avut iniţiativa să ia cuţitele.

<