Acasă Transport Blue Air anunta cate DOUA ZBORURI PE ZI intre Bucuresti si Cluj-Napoca!...

Blue Air anunta cate DOUA ZBORURI PE ZI intre Bucuresti si Cluj-Napoca! Doar 90 de lei biletul dus-intors!

943

Blue Air creste astfel concurenta atat cu Tarom si Wizz Air, care pana acum a anuntat un zbor zilnic din Cluj catre Bucuresti, cat si cu CFR Calatori si companiile private de transport cu autocarul.

Transport Bucuresti-Cluj NapocaBlue AirTaromTrenAutocar
Pret90 lei90/180lei (in functie de zi)69,6 lei76 lei
Timp parcurs50 minute50 minute9 h si 43 min9 h

Zborurile Blue Air pe ruta Bucuresti-Cluj Napoca vor fi operate dimineata, de la 07:40, respectiv seara, de la ora 20:00. Cursa din Cluj-Napoca catre Capitala este programata la ora 19:15. Pretul standard afisat pe site din 30 octombrie este de 90 lei pe zbor. Diferenta de cost fata de o calatorie cu trenul sau cu autocarul este mica, insa timpul calatoriei pana la destinatie este incomparabil.
Pretul biletului de avion include bagaj de cala (32 kg), bagaj de mana (10 kg) si o gustare la bordul avionului, potrivit unui anunt postat anterior pe pagina de Facebook a companiei Blue Air.

„Expansiunea companiei pe plan intern, la scurt timp dupa introducerea zborurilor intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air. Pe rutele interne Blue Air a creat trafic suplimentar, in principiu datorita conditiilor excelente de transport, dar si a preturilor foarte accesibile. Traim in era vitezei, toata lumea isi doreste sa parcurga o distanta de 400-500 km in cel mai scurt timp„, sustine Gheorghe Racaru, director general Blue Air:

<