Beat, un cetatean german de 23 de ani a dansat pe masina Politiei, in Piata Revolutiei!

0
477

Un cetăţean german în vârstă de 23 de ani a făcut un circ de proporţii, noaptea trecută, în zona Piaţa Revoluţiei din Capitală.
Pentru că făcea scandal pe stradă, oamenii au sunat la Poliţie, iar în momentul în care o autospecială a Poliţiei a ajuns la faţa locului, acesta s-a urcat pe plafon şi a început să… danseze, scrie observator.tv.
Totul s-a întâmplat în jurul orei 22.30, un echipa de ordine şi siguranţă publică s-a deplasat,  în urma unui apel 112, în zona Piaţa Revoluţiei. În timp ce agenţii de poliţie soluţionau sesizarea, un tânăr s-a urcat cu picioarele pe plafonul autospecialei de poliţie, parcate în apropiere, unde a început să danseze şi să ţipe.
Poliţiştii au încercat să îl dea jos, moment în care tânărul a sărit de pe maşină şi a luat-o la fugă, fiind prins în scurt timp.
Pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Mai mult, după ce a fost imobilizat, el a fost transportat la spital pentru o ‘evaluare medicală de specialitate’.

<