Acasă Transport Autostrada Soarelui BLOCATA COMPLET! Accidente in LANT cu mai multe victime!

Autostrada Soarelui BLOCATA COMPLET! Accidente in LANT cu mai multe victime!

497
Mai multe accidente in lant au avut loc in aceasta dimineata pe A2, traficul fiind blocat complet. Nici spre Pitesti nu se circula mai bine!
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:50), traficul rutier este intens pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa.
În urmă cu puțin timp, pe A2, pe sensul de mers către Constanța, au avut loc mai multe tamponări, astfel: 

la km 94, în care au fost implicate 4 autovehicule;
la km 95, în care au fost implicate 3 autovehicule;
la km 206, în care au fost implicate 2 autovehicule;

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (08:05), pe A1 București – Pitești traficul rutier este oprit la km 94, pe sensul de mers către Pitești, din cauza unui autotren care s-a răsturnat pe carosabil.
Circulația este deviată de la km 94 al autostrăzii pe un drum județean, prin localitatea Căteasca, intrându-se pe autostradă la km 98.
Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui eveniment rutier.
Pe autostrada A4, la km 18+600 de metri, a avut loc, de asemenea, o tamponare tot pe sensul de mers către Constanța, în care au fost implicate 3 autovehicule.
Cauza probabilă a acestor accidente a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers.
Se circulă foarte îngreunat, deși autovehiculele implicte în aceste evenimete rutiere au fost scoase pe banda de urgență.
Plitistii ii sfătuiesc pe conducătorii auto care încheie coloanele formate să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.
Pentru că spre Constanţa se circulă având lumina soarelui în faţă, trebuie mărită distanţa în mers.

<