Brigada Rutieră a Capitalei va dispune sâmbătă, 17 iunie, măsuri de restricționare a traficului pe arterele din jurul stadionului Național Arena, unde va avea loc concertul trupei internaționale ”Kings of Leon”.

<

Astfel, traficul rutier va fi restricționat, începând cu ora 16,30, până la defluirea publicului, după cum urmează: pe Str. Maior Coravu, între Șos Mihai Bravu și rondul de la intrarea în Stadionul ”Național Arena”, precum și pe străzile care intersectează și acced în acest tronson; pe Bd. Pierre de Coubertin, de la intersecția cu Str. Vatra Luminoasă, până la intrarea în Stadionul „Național Arena”, precum și străzile care acced în acest tronson; pe Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă și rond Str. Maior Coravu și străzile care intersectează și acced în acest tronson.
Polițiștii rutieri anunță că, începând de vineri seară, orele 22.00, se va restricționa parcarea autoturismelor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului „Național Arena”.
Excepție de la restricțiile rutiere fac autoturismele destinate situațiilor de urgență, liniile RATB și riveranii.
Rutele ocolitoare recomandate sunt Șos. Mihai Bravu — Șos. Iancului — Șos. Pantelimon; Bd. Unirii — Bd. Decebal — Șos. Mihai Bravu — Str. Baba Novac — Bd. Nicolae Grigorescu — Bd. Basarabia.
De asemenea, duminică, 18 iunie, în intervalul orar 16.00 — 16.45, se va desfășura o procesiune religioasă pe traseul: Biserica Italiană de pe Bd. Nicolae Bălcescu, pe trotuarul din partea stângă sensul de mers către Piața Universității, până la intersecția cu Str. Dem. I. Dobrescu — traversare pe la trecerea pentru pietoni — Str. Dem. I. Dobrescu — Piața Revoluției — Calea Victoriei — Aleea Kretzulescu — Str. Ion Câmpineanu — Str. Lutherană — Str. General Berthelot — Catedrala Sf. Iosif și pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricționat pe durata procesiunii religioase, după cum urmează: pe traseul de deplasare, pe banda I de circulație și pe străzile care acced către acesta; pe Str. General Berthelot, gradual până la ora 17.00.
Deplasarea se va realiza pe banda I de circulație în sensul de mers către Calea Victoriei, respectiv Catedrala Sf. Iosif din Str. General Berthelot, iar traversarea arterelor se va face numai pe la trecerea pentru pietoni.
Poliția Rutieră recomandă ca alternative Bd. Lascăr Catargiu — Bd. Gh. Magheru — Bd. Nicolae Bălcescu; Str. Buzești — Str. Berzei — Str. Vasile Pârvan.

Transparenta face diferenta