Bucuresti
ATACUL aviatiei SUA asupra Bucurestiului, din 1944! Operatiunea ”TIDAL WAVE” a transformat Capitala intr-un IAD PE PAMANT!

România se afla de aproape doi ani în război cu Naṭiunile Unite atunci când americanii au declanṣat operaṭiunea „Tidal Wave”. Obiectivul principal al atacului de la 1 august 1943 a fost Ploieṣtiul, ale cărui rafinării furnizau Germaniei naziste 30% din necesarul de petrol. În 50 de minute de bombardament lansat de avioane de tip B-24 Liberator, au fost rănite peste 200 de persoane. Totuṣi, americanii au fost atunci înfrânṭi. Aveau să revină cu atacuri asupra României în primăvara anului următor. Între timp, pe frontul estic trupele Axei fuseseră înfrânte, iar armata Uniunii Sovietice intra în ṭară.
Atacul din 4 aprilie 1944 asupra Bucureṣtiului a fost tot cu bombardiere B-24 care au pornit de la o bază din sudul Italiei, au trecut peste Carpaṭii sudici, pe la Târgoviṣte ṣi Snagov ṣi, timp de două ore, în miezul zilei, au lovit Bucureṣtiul. Ţintele principale au fost Gara de Nord ṣi liniile ferate, dar au avut de suferit ṣi Calea Griviṭei, cartierul Giuleṣti, ba chiar câteva bombe au lovit în zonele Athenee Palace, Misiunea Militară Germană, Catedrala „Sfântul Iosif„ ṣi Cotroceni. Sute de clădiri au fost distruse. 5000 de oameni au fost uciṣi sau răniṭi. Pentru îngroparea morṭilor a fost necesară organizarea unui nou cimitir, pe Calea Giuleṣti, al cărui nume aminteṣte ziua tragediei – Cimitirul „4 aprilie”.
Fără să fi fost în punctele fierbinṭi ale acestor evenimente, Gheorghe Ionescu din comuna Ştefăneṣti, judeṭul Argeṣ ṣi Aristide Ionescu din Ştefăneşti, Vâlcea, îṣi amintesc în detaliu ce au trăit atunci românii.
Gheorghe Ionescu
„La 1 august ‘43, [a fost] prima incursiune a aviaţiei americane şi engleze în România. Eram într-o duminică la biserica din Lăceni ṣi adusese pe „Sfânta Filofteia„ de la Curtea de Argeş, că era o secetă mare. Şi în faţa bisericii acolo, pe un teren viran, [era] adunată toată populaţia comunei de la toate celelalte biserici, câteva sute, o mie de oameni, şi slujba [se făcea] în prezenţa sfintelor moaşte. Fără alarmă, fără nimic, la un moment dat [s-a auzit] un vâjâit îngrozitor: au trecut câteva sute de avioane razant, razant! Făceau umbră… la, eu ştiu, o sută de metri distanţă de pământ, aşa au trecut. Ne-am speriat, nu ştiam despre ce e vorba, în sfârşit. Până la urmă am aflat. Primul bombardament asupra Ploieştiului, care a fost un dezastru pentru americani. […]
Ei, şi ăsta a fost primul. După aia au văzut că e eşec şi n-au bombardat timp de aproape un an, din august ‘43 până în 4 aprilie ‘44 n-au mai venit. Au luat ei alte tactici, alte repere, alte…
Şi care a fost reacţia oamenilor, la Lăceni?
Păi, panică! Se ştia că nu sunt avioane româneşti sau nemţeşti. Dar n-au dat nici o bombă [acolo]…
Pe 4 aprilie [1944 a fost] primul bombardament asupra Bucureştiului care a fost îngrozitor, au murit mii de oameni, pagube materiale pe la Gara de Nord… Atunci a murit, în primul bombardament, şi actorul Vasilache, că era un cuplu celebru, Stroe şi Vasilache – Stroe evreu şi Vasilache român – dar ei nu jucau decât împreună. Pe 5, a doua zi, eram în vacanţa de Paşti cu tata, la omizi, la „cules„ de omizi, cu scara, cu cârligul, aşa se culegeau omizile atunci din pom, pe la 11-12 ziua încep să treacă avioane. Trecuseră şi în prima zi… Fiindcă Piteştiul şi Oarja care e lângă Piteşti era un punct de răscruce. Toata vara, alea trei luni cât s-au ţinut bombardamentele, toate avioanele treceau pe deasupra Piteştiului şi a Oarjei! Dar noi ne obişnuisem cu ele şi le corelam de la radio, unde merg, că ştiam de-acum: dacă o luau mai spre sud puţin, se duceau la Bucureşti ṣi, într-adevăr, se confirma că au bombardat Bucureştiul. Dacă o luau puţin mai spre nord, se duceau la Ploieşti. De aici se bifurcau.
Au trecut, n-a fost nimic, au trecut vreo jumate de oră încontinuu, în formaţie de 26, 38, formaţii fixe. O scurtă pauză de o jumate de oră şi au început să treacă înapoi, că treceau înapoi tot pe aici. Nu mai treceau în formaţie, că le mai zburătoreau avioanele de vânătoare nemţeşti şi româneşti. Mă obişnuisem cu ele, le ştiam zgomotul, treceau… era nor, nu se vedeau. Când era soare, le număram. La un moment dat, deasupra noastră, dar exact deasupra noastră… auzim deasupra norilor – nu se vedea nimic – focuri de mitralieră, pârâit de mitralieră, câteva rafale. Asta a durat câteva secunde, bineînţeles. Şi la un moment dat o explozie, o explozie… un zgomot de explozie de bombă. Dar deasupra, deasupra norilor. Bineînţeles că în aceeaşi secundă au început să cadă de dincolo de nori – alea nu se vedeau când au căzut, cădeau cu viteză mare – fragmente din avion. Nemţii, care se ridicaseră de la Geamăna unde era aeroport militar de [avioane de] vânătoare nemţeşti, i-au lăsat să se ducă să bombardeze şi i-au aşteptat la întoarcere, că ştiau traseul. Şi a fost luptă aeriană deasupra comunei! Au căzut, au ieşit din nori opt paraşutişti, că un bombardier de-ăla, B-26, avea opt servanţi. Dintre ei, patru au căzut morţi cu paraşutele şi patru [au fost] răniţi. I-a dus vântul mai printr-o pădure încolo, înspre Cireşul, nu ştiu pe unde, i-am…
Ăştia s-au mobilizat, era apărarea civilă, primăria, trupele militare, suna goarna să ne ducem să prindem… să se ducă, nu m-am dus eu, să prindă de-ăştia, că ziceau că fac ăia rău, că paraşutiştii de-aia se aruncaseră… Ei se aruncaseră, săracii, că le-a sfărâmat avionul! În sfârşit… Ăia au ieşit din pădure, s-au predat. Erau arşi toţi, ăştia patru. […] Bineînţeles că ne-am lămurit că sunt paşnici, nu erau înarmaţi. Şi i-au îmbarcat parcă în două căruţe şi i-au dus la Piteşti la spital unde au fost foarte bine trataţi şi vindecaţi. Eu de-atunci ascultam posturile străine. […] După vreo lună, a spus Radio Londra: „Mulţumim doctorului Nelecu„, care era chirurgul şi şeful spitalului, „pentru atenţia şi îngrijirea pe care a dat-o soldaţilor americani şi i-a vindecat…„ şi nu ştiu ce. Bineînţeles, când s-au vindecat i-au dus în lagăr, la Predeal, unde trebuie ştiut că românii s-au purtat foarte bine cu soldaţii americani. […] Pe cei patru morţi i-au îngropat la cimitirul din Lăceni, la biserica lui Badea Cârstei. Avea fiecare medalion cum îl cheamă, ce regiment e, câţi ani are, toate datele civile. Şi le-au pus crucea, au scris pe cruce: „Sergent William Thompson„, sau eu ştiu cum îl chema… Americanii aveau evidenţa lor exactă şi cred că n-a trecut poate o săptămână sau 10 zile după 23 august şi au venit şi i-au deshumat ṣi i-au dus pe fiecare în Oklahoma, unde aveau domiciliul şi familia. Şi cu asta se încheie episodul bombardament la Oarja. […]
Restul, la Piteşti […] au fost trei: pe 6 mai primul, pe 6 iunie, exact la o lună, al doilea şi pe 7 sau 8 iulie, cam la o lună… trei bombardamente asupra Piteştiului. Dar cel mai groaznic a fost primul, fiindcă se nimerise sâmbăta şi sâmbăta la Piteşti era zi de târg, adică era Piteştiul supraaglomerat cu ţărani. În târg, în vale, era oborul şi de vite şi de cereale şi de toate. Şi veneau mii de ţărani cu căruţe, cu vânzare-cumpărare. Şi atunci americanii au fost foarte, cum să le zic, necinstiţi, în sensul că au lăsat câteva bombe pe-aici prin oraş. A căzut şi o aripă a Liceului „Brătianu„ unde era internatul, şi cantina şi biblioteca. Dar astea n-au făcut pagube prea mari sau victime prea multe. Dar au văzut forfotă mare în târg, în vale, lumea… Se dăduse alarma, ştiau acuma de regula războiului, că începuseră de vreo două săptămâni bombardamentele. Şi au fugit toţi în ştrand, pe malul… printre plute pe acolo, pe malul Argeşului. Ei, i-au văzut, dom’le, americanii şi nu bombele i-au omorât, avioanele de vânătoare în picaj – ṣi asta e foarte grav! Adică vedeau că e populaţie civilă… […] Sute de oameni au murit mitraliaţi, deci premeditat, conştient au tras în populaţia civilă care, în legile războiului, se zice că e protejată, teoretic. N-au făcut mare… mari pagube în Piteşti.”
[Interviu de Remus Cârstea, 2001]
Aristide Ionescu
„Despre bombardamentele anglo-americane… noi ştiam că nemţii au fost aceia care au bombardat prima oară populaţia civilă şi în replică au început şi americanii să bombardeze Germania. La bombardamentul din ’44, deci înainte de începerea ofensivei şi probabil aşa au gândit americanii, înainte de a începe al doilea front, trebuiau slăbite toate ţările aliate Germaniei, printre care era şi România. [Pe tata] l-a prins bombardamentul din 4 aprilie [în Bucureṣti], care a fost cel mai devastator! […]
Mai înainte a fost o alarmă dată şi s-a sunat întreruperea alarmei, deci un exerciţiu de alarmă, de apărare antiaeriană. La o jumătate de oră s-a sunat din nou alarma. Populaţia a crezut că este vorba de un alt exerciţiu şi nu a mai mers în adăposturi. Şi atunci au venit şi a început bombardamentul.
Tatăl dumneavoastră era cu afaceri în Bucureṣti?
Totdeauna avea la Hotelul Bratu, care era lângă Gara de Nord, o cameră care era închiriată ṣi pentru că el a făcut comerţ cu vinuri, avea depozit de vinuri şi vindea la restaurante şi mergea de mai multe ori pe lună pentru contracte şi pentru încasări. Şi fiind el la hotel, s-a încercat, când au început să cadă bombele, să se ducă în adăpost. În primul adăpost au fost mai multe persoane şi nu l-au mai primit, pentru că nu mai aveau loc şi în alt adăpost în care a mers a putut… dar aceste adăposturi, aşa-zise, de fapt erau nişte tranşee săpate în pământ cam la o adâncime de doi metri, deci nu era o protecţie. A avut norocul că în aşa-zisul adăpost în care a fost dânsul să nu cadă bomba. Şi când a mers [înapoi] spre Hotelul Bratu, atunci, în primul adăpost în care nu mai avusese el loc, era o groapă: o bombă cam de 250-300 kg. căzuse şi a văzut bucăţi de corp omenesc aruncate până la etajul I! A fost atât de impresionat – el, care făcuse atâta război – încât nu şi-a revenit. Şi după o săptămână, când am fost eu în Bucureşti, încă mai se scoteau cadavre din cartierul Chitila, din casele aşezate paralel cu calea ferată.
Ceea ce mai pot preciza: mi-am dat seama atunci că nu aveau precizie în lansarea bombelor împotriva obiectivelor militare. Gara de Nord a fost bombardată pentru că era un nod de cale ferată unde se transportau trupele în direcţia frontului şi trebuia anihilată şi atuncea au aruncat ploaie de bombe, ca să poată să distrugă. Precizia nu era, repet, atât de mare, dovadă că podul de la Piatra Olt, de cale ferată, a fost bombardat de cel puţin şase-şapte ori şi multe luni de zile când treceam pe acolo cu trenul vedeam bombele şi pe o parte şi pe alta a podului şi pe un mal şi celălalt, la distanţă de un kilometru, un kilometru şi jumătate de pod, iar podul niciodată nu a fost atins.
Dumneavoastră prin ce cartiere ale Bucureştiului aţi trecut?
Prin Griviţei şi pe la Politehnica care era pe Polizu, adică în jurul Gării de Nord; cam la 150-200 metri erau cele mai mari dezastre! Se scoteau cadavre din Chitila, le-am văzut din tren. Cele din oraş fuseseră probabil scoase imediat, eu m-am dus după o săptămână…”
Sursa: Rador
Bucuresti
Firea: „Parcarea de aproape 20 milioane de euro din Pantelimon este ținută în mizerie, vandalizată, pe jumătate goală și plină de mașini abandonate”

Parcarea de aproape 20 milioane de euro din Pantelimon este ținută în mizerie, vandalizată, pe jumătate goală și plină de mașini abandonate. Doi primari nu sunt în stare să administreze unica parcare supraetajată construită de Primăria Capitalei, tot în mandatul meu ca primar general, acuză Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.
„Parcarea de aproape 20 milioane de euro din Pantelimon este ținută în mizerie, vandalizată, pe jumătate goală și plină de mașini abandonate. Doi primari nu sunt în stare să administreze unica parcare supraetajată construită de Primăria Capitalei, tot în mandatul meu ca primar general.
Zilele trecute, am văzut cu toții în presă cum a ajuns să arate singura construcție de tip Park&Ride realizată de Municipalitate, în zona Pantelimon. Coșurile de gunoi erau pline până la refuz, semn că nimeni nu le mai curățase de săptămâni întregi. Multe dintre instalații sunt vandalizate, pereții mâzgâliți cu tot felul de desene, iar locurile de parcare ocupate de mașini abandonate, cu praful pe ele de luni întregi.
Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 2 nu fac nimic pentru a-i încuraja pe șoferii care intră în București dintre Cernica sau Pantelimon să-și lase mașinile în parcare, cât timp sunt la serviciu sau în oraș cu alte treburi. Au luat o singură măsură, zero taxe, dar care nu este suficientă. În plus, cele două primării nu se înțeleg nici măcar să țină funcțională parcarea care a costat aproape 13 milioane de euro.
Chiar dacă în urma articolelor din presă au dispărut mormanele vizibile de gunoaie, restul problemelor au rămas.
În 2016 am găsit aici, la intersecția șoselelor Pantelimon și Vergului, o mare groapă și atât. În septembrie 2020, lucrările erau aproape gata. Dar au venit alegerile, s-a schimbat primarul și lucrările s-au oprit la 99%. Abia în iulie 2021, după opt luni, Primăria Capitalei a reușit să termine și acel rest de 1% și să deschidă parcarea. De atunci, vedem cu toții ce s-a întâmplat…”, scrie Gabriela Firea.
Bucuresti
Cum se lucrează în București? Nicușor Dan: ”Proprietarul a modificat cu pixul pe panou data expirării autorizaţiei şi a continuat să lucreze”

Tribunalul Bucureşti a confirmat că lucrările de construire la clădirea de pe strada Visarion nr. 8 au fost ilegale, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, citat de Agerpres.
„Autorizaţia a expirat, noi nu am prelungit-o, iar proprietarul a modificat cu pixul pe panou data expirării autorizaţiei şi a continuat să lucreze. Se face un an de când am sesizat Parchetul, singurul organ competent să oprească lucrările, nu am avut niciun răspuns”, a scris Nicuşor Dan, vineri, pe Facebook.
El a atras atenţia că se înregistrează „o disoluţie a autorităţii în urbanism”, care începe cu Parchetul.
„Cathedral Plaza, Visarion 8, Icoanei 2-8 sunt clădiri care vor fi demolate, chiar dacă vom mai pierde ani în procese”, a adăugat Nicuşor Dan.
Primarul Nicuşor Dan a declarat, pe 12 februarie, că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru oprirea lucrărilor de construcţie la blocul aflat pe strada Visarion nr. 8, pe motiv că „sunt multe ilegalităţi şi falsuri”.
„După ce clădirea a fost demolată bucată cu bucată fără vreo autorizaţie, primarul PSD Firea a dat în 2019 autorizaţie pentru un bloc cu 5 etaje. Sunt multe ilegalităţi, chiar falsuri constatate de Parchet. Ca de obicei, Inspectoratul de Stat în Construcţii nu a găsit nimic ilegal”, afirma Nicuşor Dan.
Pe 7 iunie, edilul general al Capitalei îşi manifesta nemulţumirea că solicitările Municipalităţii de oprire a lucrărilor de pe străzile Visarion şi Icoanei nr. 2-8 nu au fost soluţionate de parchete.
Bucuresti
Clanul interlop care a speriat Bucurestiul saltat de mascati. A fost luat pe sus și Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima Litoralului”

Aurel Răducan, zis Aurel Caran, Costel Răducan, zis Costel Caran, Emil Răducan, zis Emil Caran, au fost săltați, în această dimineață de polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), conform surselor Bugetul.ro.
Odată cu ei, a fost luat pe sus și Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima Litoralului”, au mai dezvăluit sursele Bugetul.ro.
Gruparea Caranilor este una dintre cele mai renumite grupări ale Capitalei, acționând, în special, în Sectorul 2, în cartierul Pantelimon.
Liderii grupării sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, șantaj, tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, proxenetism, spălarea banilor, dare și luare de mită, trafic de influență, organizarea ilegală a jocurilor de noroc, înșelăciune, fals în declarații, fals intelectual, uz de fals, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și rele tratamente aplicate minorului
Comunicatul Poliției Române:
„La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au pus în aplicare 84 de mandate de percheziție domiciliară, în București și județele Ilfov, Dolj, Gorj, Timiș și Brăila, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, șantaj, tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, proxenetism, spălarea banilor, dare și luare de mită, trafic de influență, organizarea ilegală a jocurilor de noroc, înșelăciune, fals în declarații, fals intelectual, uz de fals, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și rele tratamente aplicate minorului.
Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul de Investigații Criminale, serviciilor de investigații criminale din cadrul inspectoratelor de poliție județene din Dolj, Gorj, Timiș și Brăila, respectiv Direcției Generale Anticorupție, Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş” și unităților de jandarmerie din județele Dolj, Gorj, Brăila și Timiș,
Din cercetările efectuate a rezultat că, începând cu luna septembrie 2020 și până în prezent, 3 frați, în calitate de lideri decizionali, ar fi inițiat și constituit un grup infracțional bazat atât pe relații de rudenie, cât și prin afiliere sau alianțe (naș-fin, cumnați), specializat în comiterea de infracțiuni contra persoanei și contra patrimoniului, în scopul impunerii în mediul infracțional al „renumelui” grupării infracționale (în detrimentul altor grupări infracționale), extinderii zonelor de influență, atât în București, cât și la nivelul întregii țări, precum și pentru extinderea activității infracționale în străinătate, prin sprijinirea unor grupări specializate în infracțiuni informatice.
În vederea atingerii scopului propus, încă din momentul constituirii, cei trei lideri decizionali ar fi atras mai mulți membri (persoane cu un fizic impunător și comportament violent), pentru a-i însoți zilnic, atât pentru preîntâmpinarea escaladării unor conflicte cu grupări rivale, cât și în vederea unei expuneri cât mai puternice sub aspect numeric a membrilor grupului infracțional în zonele care prezentau interes pentru impunerea influenței (centrul și nordul Capitalei, stațiunea Mamaia Nord în sezonul estival).
Din cercetări a reieșit că la gruparea infracțională a aderat o altă grupare specializată în comiterea de infracțiuni informatice pe teritoriul S.U.A., având ca scop transportul sumelor de bani ilicite pe teritoriul României.
Astfel, în perioada decembrie 2020 – noiembrie 2021, în municipiul Rovinari, trei persoane au constituit un grup infracțional organizat, în vederea săvârșirii infracțiunii de spălare a banilor, în care au atras mai mulți membrii (aderenți și sprijinitori), aceștia având roluri stabilite de liderii grupului în funcție de abilitățile demonstrate ale fiecăruia (intelectuale ori în conducerea autoturismelor), scopul fiind acela de a transporta sume foarte mari de bani de pe teritoriul Țărilor de Jos pe teritoriul României.
Liderul ar fi perceput comision din suma de bani transportată, iar ceilalți membri ar fi fost remunerați pentru fiecare transport efectuat, aceștia cunoscând faptul că banii provin din săvârșirea unor infracțiuni informatice tip skimming de către membrii grupului infracțional organizat care acționa pe teritoriul SUA.
Prejudiciul cauzat în perioada mai-octombrie 2021 este de 1.756.284 de USD .
În intervalul septembrie 2020 – octombrie 2021, liderul grupului infracțional ar fi acumulat în contul aferent portofelului electronic aproximativ 7.000.000 USD în depozite și aproximativ 8.000.000 USD în retrageri, bani introduși în circuitul civil și utilizați ca provenind din surse licite, fiind cunoscută originea ilicită a acestora.
De asemenea, sumele de bani reciclate ar fi fost învestite în autoturisme, imobile, societăți comerciale, fermă de minat cryptomonede, drepturile de proprietate aflându-se în patrimoniile membrilor grupului ori ale unor persoane interpuse.
Totodată, s-a reținut că, în perioada februarie – aprilie 2021, mai multe persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat, specializat în comiterea infracțiunii de trafic de persoane, iar, în vederea atingerii scopului propus, membrii acestuia ar fi recrutat și adăpostit mai multe femei, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora (situația financiară precară, minori în întreținere, asigurarea mijloacelor materiale de subzistență pentru întreaga familie), în scopul exploatării, prin obligarea la practicarea prostituției și alte forme de exploatare sexuală (practicarea de dansuri tip streptease) în incinta unui club aflat în sectorul 1 al municipiului București.
Aceștia le-ar fi impus persoanelor de sex feminin să întrețină atmosfera cu clienții clubului (prin dansuri, inclusiv nud), obținând sume importante în urma consumației.
Întrucât nu erau remunerate pentru activitatea desfășurată de către administratorii în fapt ai clubului, ar fi fost constrânse să întrețină raporturi și acte sexuale, precum și masaj erotic în camerele special amenajate și puse la dispoziție de către suspecți, acesta fiind singurul mod prin care puteau să câștige foloase patrimoniale în cadrul clubului respectiv.
Activitățile de urmărire penală au fost realizate împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigații Criminale și Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală.
Audierile se vor desfășura la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție”.
- Sectorul 65 zile in urma
Achizitiile din primaria lui Ciprian Ciucu sub lupa DNA! De ce-l sustine Ciucu pe Gadiuta, exclus din USR, fara atributii?
- Imobiliare5 zile in urma
ANALIZĂ: Piața imobiliară a Bucureștiului se prăbușește. Efectele economice sunt mai grave decât se bănuia
- Bucuresti6 zile in urma
Cutremur in Jandarmeria Romana dupa ce o angajată a fost prinsă cu droguri în poșetă
- Politica7 zile in urma
Nicușor Dan nu se trezește nici în ultima clipă: Decât să muncească mai bine dă Primăria Capitalei PSD-ului și Gabrielei Firea
- Bucuresti5 zile in urma
Clanul interlop care a speriat Bucurestiul saltat de mascati. A fost luat pe sus și Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima Litoralului”
- Bucuresti7 zile in urma
Bataie de joc in inima Bucurestiului: O femeie a cazut intr-o groapa, martorii au sunat la salvare
- Monden4 zile in urma
Cine moștenește averea actriței Rona Hartner?
- Timp liber6 zile in urma
Premieră: Muzeul Antipa propune publicului o nouă experiență de vizitare interactivă
Notice: Undefined variable: user_ID in /home/bucuresti/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49
Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu Conecteaza-te