Apropiat al PSD, catre romanii blocati in vama: „Stati in p…a mea la voi acolo, ati votat contra ‘ciumei rosii’!”

Serghei Niculescu Mizil, vedeta a emisiunilor de showbiz si  apropiat al unor figuri de seama din PSD, a lansat un val de injuraturi suburbane la adresa romanilor din Italia. El este nemultumit ca acestia au votat impotriva „ciumei rosii” iar acum vor sa se intoarca in tara.

<

„Nu se poate ce se intampla la ora actuala in tara asta. Am avut asociati, oameni, romani plecati in Italia. Intelegeti-ma bine ce spun. Nu ma refer la toti romanii din Italia. Ma refer la cei cu ‘como se dice’. Pai da-te in ****, in mortii ma-tii, acum cand a venit coronavirusul veniti pe capete inapoi? Pai, nu va mai e frica de ciuma rosie? E mai periculoasa decat virusul.

Pana acum, numai ‘ciuma rosie’. L-ati votat pe Iohannis, unde ati vazut zilele astea ca apare? Senchi, al nostru… nimic.

Voi ati votat trei zile si ati votat Iohannis, stabilitate, v-ati pisat pe mine, eu cetatean roman care votez o zi. De ce sa votez eu o zi si voi trei zile? Acum cand ati dat de ananghie, toti vorbeau stricat romaneste, aveau accentul ala italienesc. Ridicau vocea. Stati la voi acolo, baga-mi-as **** in mama voastra, stati acolo.

Acuma, senchi, veniti pe toate caile si va ascundeti in Romania. Stati in **** mea la voi in Italia. Bai, daca sunteti smecheri si ati votat si v-ati pisat pe Romania, si acum ‘ciuma rosie’, acum veniti smecheri acasa. Stati in **** mea la voi acolo”, a spus Serghei Niculescu Mizil intr-o evidenta stare de ebrietate.