Între toate primăriile de sectoare din Bucuresti, antreprenorii spun că gasesc cele mai putine batai de cap in Sectorul 2, iar lucrurile par sa se imbunatateasca si mai mult.
Viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu a reușit trecerea prin consiliu a unui proiect extrem de util pentru firmele care activează în domeniul restaurante, baruri și alte activități de servire a băuturilor și alte activități recreative și distractive.
La inițiativa sa, dar cu proteste din partea consilierilor PSD și USR, agenții economici vor obține mai rapid autorizația privind desfășurarea activităților mai sus menționate, iar întreaga documentație pentru obținerea autorizației se va putea depune și on-line.
La ședința consiliului local din 29 martie a fost prezent și un reprezentant HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România), care a susținut necesitatea simplificării procedurilor. De asemenea, dânsul a făcut referire la relația pe care antreprenorii o au cu viceprimarul Dan Cristian Popescu și care a creat situația de acum, când sectorul 2 este un exemplu de bune practici în acest domeniu, al transparenței și debirocratizării.

<
Transparenta face diferenta