Adevarul despre videoclipul viral din Bucuresti: Politistul a fost scuipat in fata!

0
458

Imagini cu un politist lovind puternic cu pumnul in fata un barbat pe un bulevard din Bucuresti au devenit virale, miercuri noapte. Sindicatul Europol explica de ce s-a ajuns la o astfel de iesire atat de violenta a politistului.

<

„Realitatea din spatele imaginilor ‘scandaloase’ care au devenit virale. Azi noapte, o patrula de ordine publica opreste 2 persoane pentru a verifica motivul prezentei lor pe strada. Barbatii, aflati in stare de ebrietate incep sa ii injure pe politisti, le spun cum ‘fac ceva pe ordonantele militare’ si ii trimit pe politisti…la origini.

Sunt somati sa inceteze si sa se legitimeze, acestia refuza. Unul dintre ei fuge, iar celalalt il scuipa pe politist in fata si incearca sa il loveasca rupandu-i epoletii.

Colegul nostru incearca sa il imobilizeze pe barbat si ii aplica mai multe lovituri de pumni la nivel fetei pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizarii. Intre timp, celalalt coleg cere sprijin prin statia de emisie receptie.

Era bine daca video-ul era prezentat in integralitate, nu doar de la momentul in care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si striga dupa ajutor, dupa ce in prealabil, bauti fiind, injurau si mictionau pe Politie, politisti si pe lege…

P.S. Ambele persoane au fost sanctionate pentru refuz de legitimare si nerespectarea restrictiilor de circulatie. Barbatul care a scuipat politistul nu se afla in evidentele DSP si nu s-au impus masuri de izolare”, anunta Sindicatul Europol.

https://www.facebook.com/watch/?v=865927820500714