Politica

Actrita Oana Pellea a RABUFNIT: Nesimtirea e de NESUPORTAT! Cine sustine astfel de MAFIOTI inseamna ca sunt tot MAFIOTI!

Actrita Oana Pellea este revoltata de „nesimtirea” deputatului Sebastian Ghita, care a incercat, vineri, sa depuna o plangere penala la DNA impotriva premierului Dacian Ciolos.

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat vineri la DNA, alaturi de presedintele PRU Bogdan Diaconu, spunand ca a venit sa depuna un denunt penal impotriva lui Dacian Ciolos pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului. Diaconu a declarat ca pretul este “de zece ori umflat” si a acuzat ca s-au cheltuit “11 milioane de euro din banii romanilor pentru o opera care oricum era in patrimoniu si nu putea fi scoasa din tara”, anunta aktual24.ro.

Loading...

Actiunea celor doi apropiati ai PSD a stranit revolta popularei actrite Oana Pellea. „Cand nesimtirea devine de nesuportat ! Cine sustine astfel de mafioti inseamna ca sunt tot mafioti si ar trebui cercetati!”, a scris ea pe Facebook.

Sebastian Ghita nu a fost primit in sediul DNA pentru ca nu avea asupra sa niciun act de identitate. Plangerea Partidului Romania Unita (PRU) impotriva premierului Dacian Ciolos, in legatura cu achizitionarea sculpturii ”Cumintenia pamantului” , depusa de presedintele PRU, Bogdan Diaconu, a fost trimisa la Sectia a doua a Directiei.

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP