Acasă Transport Accidente in lant pe autostrada Bucuresti-Pitesti, la iesirea din Capitala!

Accidente in lant pe autostrada Bucuresti-Pitesti, la iesirea din Capitala!

471
Două accidente au avut loc pe autostrada A1 București – Pitești, la intrarea în București, accidente în care au fost implicate cinci autoturisme, informează Centrul Infotrafic din cadrul inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Accidentele au avut loc în zona kilometrului 13, la intrarea în București, acestea producându-se, potrivit Poliției Române, din cauza neadaptării unei distanțe corespunzătoare în mers în condiții de carosabil umed.
Autoturismele implicate au fost scoase pe banda de urgență. Potrivit oamenilor legii, nu există victime în urma celor două accidente.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:45), traficul rutier este intens pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti. În zona kilometrului 13, la intrarea în Bucureşti, s-au produs două tamponări, în care au fost implicate două, respectiv trei autovehicule. Acestea au fost scoase pe banda de urgenţă. Nu au fost victime. În ambele situaţii, cauza a fost nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare în mers, în condiţii de carosabil umed”, se arată într-un comunicat al IGPR.

<