Încă un accident în lanț s-a petrecut pe o autostradă ce leagă Bucureștiul de unul dintre orașele din țară.
După carambolul de pe autostrada spre Constanța, de data aceasta accidentul a avut loc pe autostrada București – Pitești. Conform primelor informații, accidentul a avut loc la km 20 și sunt implicate 6 mașini.

<

„În data de 25 noiembrie 2016, în jurul ore 16.55, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs pe A1 Bucureşti Piteşti, la kilometrul 20, pe sensul de mers către Piteşti, în care au fost implicate şase autoturisme. După sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat că nu sunt persoane încarcerate, acestea nu au traumatisme vizibile la prima evaluare şi nu au solicitat îngrijiri medicale”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Florin Cătălin Neguţ.

La faţa locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu motor de descarcerare de la Detaşamentul Bolintin Deal, o ambulanţă SMURD de la acelaşi departament, alte două ambulanţe SMURD, dintre care una de la ISU Bucureşti Ilfov şi o autospecială pentru transport multiplu, care a fost întoarsă din drum.
La momentul transmiterii ştirii, circulaţia este blocată pe A1, pe sensul de mers către Piteşti.

Transparenta face diferenta