Transport

Accident grav azi-noapte in Bucuresti: Un om a murit si altul este ranit!

Un om a murit şi altul a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc, azi-noapte, în Bucureşti.

Un autoturism scăpat de sub control a intrat din plin în două maşini parcate. Cel mai probabil, spun poliţiştii, vehiculul a derapat. Accidentul a avut loc pe Şoseaua Andronache, în jurul orei 02:00. Şoferul a fost rănit iar pasagerul din dreapta şi-a pierdut viaţa.

Loading...

Un bărbat care era încarcerat în autoturism. Din păcate pentru această victimă nu s-a putut face nimic, fiind constatat decesul. A existat şi o doua victimă, şoferul autoturismului, care era conştient, cu fractură de membru superior, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind ulterior transferat la spitalul Floreasca. Bărbaţii erau cu vârste între 27 şi 30 de ani. Au acţionat trei ambulanţe SMURD, echipaj de descarcerare şi stingere”, a declarat lt. Adrian Marin, de la ISU București-Ilfov.

Sursa: Digi24.ro

Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un calator RATB

    12 ianuarie 2018 la 14:04

    La BASARAB la urcarea pe pod pentru statia de la tramvaiul 1 sau 10 este o mizerie de nedescris iar oamenii in varsta sau cu probleme medicale nu pot urca pe pod pentru ca nu functioneaza nici benzile rulante si nici lifturile . De acest aspect cine se ocupa ? SE AUUUDE ? E o problema mai veche , incercati s-o remediati .

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP