Acasă Stirile Zilei A fost prins ”spaima vedetelor” din Bucuresti, hotul care a spart casa...

A fost prins ”spaima vedetelor” din Bucuresti, hotul care a spart casa lui Gigi Becali si Gica Hagi, printre multe altele

100

Bărbatul acuzat că a dat mai multe spargeri în vile din Pipera, inclusiv în casa lui Gheorghe Hagi, în perioada sărbătorilor de iarnă din 2017 a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani şi opt luni de închisoare. Decizia este definitivă, notează news.ro.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea în dosar şi, rejudecând, l-au condamnat pe Marian Fieraru la pedeapsa de 6 ani şi 6 luni închisoare pentru furt calificat în formă continuată şi în stare de recidivă postexecutorie, în urma schimbării de încadrare juridică operate la termenul din 23 martie 2022.

Totodată, instanţa a menţinut pedeapsa de 6 luni de închisoare aplicată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi a contopit pedepsele, inculpatul urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 6 ani şi 6 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 2 luni, rezultând o pedeapsă de 6 ani şi 8 luni închisoare.

Judecătorii au decis să confişte de la bărbat pistolul marca Valtro model 85 Combat 9 mm, încărcătorul aferent, tubul cartuş şi fragmentele din patul armei.

Decizia instanţei este definitivă.

Reşedinţa ambasadorului Republicii Pakistan şi casa lui Gheorghe Hagi din Pipera au fost sparte de hoţi, în perioada sărbătorilor de iarnă din 2017/2018.

Marian Fieraru a fost prins de poliţişti, în martie 2018, în timp ce încerca să spargă un imobil din Voluntari. El este suspectat de comiterea a 15 furturi numai în judeţul Ilfov, una dintre spargeri fiind dată la locuinţa lui Gheorghe Hagi, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Surse judiciare declarau atunci că bărbatul acţiona în general singur şi este practicant de Parkour, fiind prins cu dificultate de către poliţişti. El este recidivist, având două condamnări de un an şi jumătate de închisoare tot pentru furturi, iar la acel moment se afla sub control judiciar. Bărbatul este suspectat de comiterea a 15 spargeri, numai în judeţul Ilfov, între victime fiind şi Gheorghe Hagi, precum şi un ambasador şi oameni de afaceri.

<