Gabriela Firea consideră că a ocupat funcția de președinte interimar al PSD București prea mult timp, deoarece, susține primarul, vechea conducere a PSD a vrut să o mențină într-o poziție vulnerabilă.
„A fost o perioadă și dificilă, și neclară, dar poate că a avut rolul său. 4 ani de interimat la conducerea PSD București mi se pare o perioadă foarte lungă și ușor nestatutară. De obicei, interimatele sunt pentru câteva luni, nu pentru ani de zile”, a spus Gabriela Firea la Digi24.
Potrivit primarului Capitalei, fostele conduceri ale PSD „și-au dorit” să o mențină pe funcție interimară. „Nu știu, poate să-mi arate pisica sau poate pentru a fi vulnerabilă. Vom afla. Mâine vom avea aceste alegeri, actuala conducere a PSD a acceptat să organizăm conferință. Vine și rândul meu mâine (luni, n.r.) să particip la alegeri și vom vedea care va fi rezultatul”, a mai spus Gabriela Firea.
Luni, de la ora 17:00, va avea loc conferința de alegere a organizației PSD București.
La alegeri vor participa Marcel Ciolacu – președinte interimar PSD, Paul Stănescu – secretar general interimar al PSD, Gabriela Firea – președintele interimar al PSD București, primarii și președinții de organizatii PSD din cele 6 sectoare.
(text: Mediafax)

<
Transparenta face diferenta