Acasă Opinii Zanganit de catuse in Primaria Capitalei? Turcescu: Firea a fost anunțată de...

Zanganit de catuse in Primaria Capitalei? Turcescu: Firea a fost anunțată de băieții din Sistem că au lăsat-o din brațe! Urmează să vină DNA!

Transparenta face diferenta

Deputatul PMP, Robert Turcescu, consideră că Robert Negoiță este ”capul” lăsat de băieții din Sistem în patul Gabrielei Firea pentru a-i transmite că ”au lăsat-o din brațe”. Turcescu arată Firea va fi ”trădată” primarii PSD și prevede o ”vizită” din partea procurorilor DNA.

<

”Știți de ce e nervoasă Firea după „trădarea” lui Negoiță? Nu plînge de dorul lui, va asigur! Alta e problema: semnalul dat de Negoiță e, de fapt, semnalul dat de niște băieți din Sistem care au susținut-o sa ajungă in fruntea Primăriei si i-au ținut si spatele vreme de citiva ani buni. Și „baietii” au anunțat-o- si o anunta aproape in fiecare zi! – ca au lasat-o din brate. Ieri Negoiță, miine Baluta, poimiine vine DNA… Asa se scrie istoria!

De-asta vorbeste Firea de faptul ca s-a apasat un buton nuclear impotriva ei, doar nu credeti ca Negoiță singur e capabil sa produca vreo fusiune si s-o duca pe madamă la implozie! Negoiță e doar mesagerul public, e capul de cal pe care i l-au lasat in pat „băieții”.
Luati-va popcorn, in ritmul asta madama cred ca renunta la o noua candidatură…”, scrie Robert Turcescu.