Acasă Politica Vlad Voiculescu, noul lider al USR PLUS Bucuresti: ”Scopul asumat este finalizarea...

Vlad Voiculescu, noul lider al USR PLUS Bucuresti: ”Scopul asumat este finalizarea modernizarii tarii si incetarea hotiei”

62

Vlad Voiculescu anunta, dupa ce a fost ales presedinte al celei mai mari organizatii USRPLUS, cea din Capitala, ca „voi construi o echipa unita”. „Suntem cea mai mare filiala – deci cea mai mare comunitate – a singurei forte politice romanesti care are ca scop asumat finalizarea modernizarii tarii, a incetarii privilegiilor si hotiei, a promovarii transparentei si competentei in functii publice si a initiativei antreprenoriale la fiecare nivel”, precizeaza Voiculescu.

„S-au incheiat primele alegeri interne din Bucuresti dupa fuziunea dintre USR si PLUS. Aproape 2.000 dintre noi – membrii USR PLUS Bucuresti – am votat pentru a alege echipa care ne va reprezenta intr-un mandat de 2 ani, intr-un Birou Municipal format din 21 de membri.

(…) In mandatul de presedinte al Biroului Municipal Bucuresti voi construi o echipa unita care sa duca mai departe efortul de pana acum al celor peste 5.000 de membri. Vom redefini impreuna organizatia si rolurile, vom continua ce am inceput bun si vom schimba ce ne-a slabit in trecut.

Suntem cea mai mare filiala – deci cea mai mare comunitate – a singurei forte politice romanesti care are ca scop asumat finalizarea modernizarii tarii, a incetarii privilegiilor si hotiei, a promovarii transparentei si competentei in functii publice si a initiativei antreprenoriale la fiecare nivel.

PS Ii multumesc lui Tavi – Octavian Berceanu pentru fairplay si le multumesc tuturor celor care au candidat pentru a isi asuma o responsabilitate in cadrul organizatiei de Bucuresti. Energia si ideile tuturor vor fi mereu binevenite in mandatul meu. Vom fi impreuna pentru constructia organizatiei si in slujba comunitatii!”, a anuntat Voiculescu.

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu (PLUS) a fost ales presedinte al filialei Bucuresti a USR PLUS in urma unui scrutin in care l-a avut drept contracandidat pe seful Garzii de Mediu, Octavian Berceanu, provenit de la USR.

Votul a inceput sambata, la ora 15:00, iar urnele s-au inchis luni la ora 22:00. Voiculescu a obtinut 62% dintre voturile membrilor USRPLUS Bucuresti.

In cadrul alegerilor au fost alesi si membrii Biroului Municipal Bucuresti al USR PLUS, care vor asigura conducerea organizatiei alaturi de Vlad Voiculescu:

* Claudiu Nasui – prim-vicepresedinte;
* Cristina Pruna – vicepresedinte;
* Diana Buzoianu – vicepresedinte;
* Simona Spataru – vicepresedinte;
* Stefan Palarie – vicepresedinte;
* Silvia Dinica – vicepresedinte;
* Radu Mihaiu – vicepresedinte;
* Denisa Neagu;
* Alexandru Dimitriu;
* Adina Saniuta;
* Mihaela Ciocoiu;
* Mihnea Jida;
* Tudor Pop;
* Dragos Radu

Din Biroul Municipal Bucuresti al USR PLUS fac parte si presedintii nou alesi ai organizatiilor de sector ale partidului:

* Clotilde Armand – presedinte USR PLUS Sector 1;
* Silviu Serban – presedinte USR PLUS Sector 2;
* Lucian Judele – presedinte USR PLUS Sector 3;
* Paul Ene – presedinte USR PLUS Sector 4;
* Iustin Rosca – presedinte USR PLUS Sector 5;
* Alin Stoica – presedinte USR PLUS Sector 6.

<