Scene halucinante întâmplate în tramvaiul 41 din Bucureşti. Bătaie în toată regula între un grup de români şi unul de romi. De la ce a pornit totul?
Niște tineri romi care ascultau manele în mijlocul de transport în comun au refuzat să coboare volumul, la cererea celorlalți pasageri. De aici a început haosul şi o bătaie în toată regula cu pumni şi picioare. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar în scurt timp au devenit virale. Filmarea îi arată pe doi tineri romi, un bărbat și o femeie, care ascultă manele la un volum destul de ridicat. Aceștia au refuzat să dea muzica mai încet, chiar dacă ceilalți pasageri au insistat îndelung în acest sens, scrie stiripesurse.ro.

<
De la o serie de replici aprinse la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas. Enervați, mai mulți pasageri i-au luat la bătaie pe romi, în ideea de a-i da jos din tramvai. Potrivit martorilor, cei reținuți au fost tot cei care au încercat să se înțeleagă cu romii, din cauză că nu au alertat organele de poliție înainte de a recurge la violență.