VIDEO – Primarul Sectorului 4 filmat cum incalca legea! Rade cu nonsalanta…

0
621

Legea e pentru oamenii de rand, nu si pentru politicienii ca Daniel Baluta, primarul sectorului 4, pentru care Legea 15/2016 pare doar o gluma.

In weekend, primarul, impreuna cu o gasca de 10 prieteni, a mers la un restaurant plasat chiar la intrarea in Parcul Lumea Copiilor din sectorul pe care il administreaza. La sosirea edilului, personalul Trattoriei Piccola a imprastiat scrumiere in incinta restaurantului. „S-a dat liber la fumat”, au replicat ospatarii la nedumerirea clientilor, povesteste bloggerul Vlad Petreanu pe pagina petreanu.ro.
Oamenii au vrut sa cheme politia locala pentru a-i amenda pe cei care incalca legea anti-fumat, dar au renuntat cand au vazut ca unul dintre fumatorii inraiti era chiar primarul Baluta.

Ipocrizia primarului Baluta este cu atat mai mare cu cat la inceputul anului edilul anunta ca in Sectorul 4 “au loc frecvent controale inopinate” si “a precizat ca in cazul in care un local este amendat de mai multe ori pentru ca nu ia masuri sa nu fumeze clientii in interior, acesta poate fi inchis temporar”.
O reactie a venit si de la Aurelia Cristea, deutatul PSD care a intiat legea anti-fumat.
„M-am intrebat mereu ce li se intampla oamenilor acestia care ajung in functii de decizie/de putere. Ce li se intampla de adopta aceste atitudini de contravenienti sau infractori? Ce mutatii sufera?
Si care este ajutorul pe care-l putem oferi?
In fond ei sunt cei care ar trebui sa reprezinte puterea exemplului, in societate. Si puterea exemplului sta in respect pentru oameni si in respectul pentru lege. De aici incolo e viziune si pasiune pentru lucruri bine facute. Caci lucrurile bine facute incep cu fiecare dintre noi.
Felicitari, cetatenilor care au reactionat! Asa trebuie sa facem de fiecare data, la incalcarea oricarei legi sau norma, indiferent despre cine este vorba!”, a transmis Aurelia Cristea.

<