Viorica Dancila s-a rafuit cu protestatarii constanteni care au huduit-o spunand ca acestia „tipa si jignesc”. Declaratiile au fost facut la adapostul salii in care avea loc Conferinta Judeteana a PSD.
„Am intrat si a m vazut 7-8 persoane cum jigneau si tipau. Ce zic constantenii din oras, din judet? Aici in Constanta sunt oameni onesti, sunt oameni care respecta pentru ca stiu ca respectul impune respect. Astfel de manifestari de ne reprezinta, circul  tine de cald? Nu o sa le raspund niciodata, noi nu suntem asa. Noi trebuie sa venim cu argumente, nu cu jigniri. Asta face diferenta intre noi si cei care vor sa vina la conducerea acestei tari”, a declarat Dancila in fata pesedistilor.
Presedintele PSD, Viorica Dancila, a fost intampinat de mai multi protestatari inainte de conferinta de alegeri a organizatiei judetene Constanta, oamenii scandand „Analfabeta”, „Hotii, hotii”, „La puscarie”.
Mai multe persoane s-au strans, vineri, in jurul orei 17.00, in fata Centrului Multifunctional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanta, acolo unde se desfasoara alegerile pentru sefia organizatiei judetene a PSD Constanta.
Unul dintre protestatari avea o pancarta pe care scria: „Veti ajunge dupa gratii, mama voastra de pramatii”.

<
In momentul in care Viorica Dancila si-a facut aparitia in zona respectiva, oamenii au inceput sa strige „Analfabeta”, “Hotii, hotii”, “La puscarie”. In zona au ajuns si mai multi jandarmi, precizeaza news.ro.

Dancila a iesit in viteza din masina, parcata chiar langa intrare, si a fugit in cladire.

Viorica Dancila a participat, vineri, la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, care are loc in Mamaia, iar sambata este programat Comitetul Executiv National, tot in statiunea Mamaia.

Transparenta face diferenta