Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov face cercetări pentru loviri și alte violențe cu privire la faptă după ce pe Internet a apărut un filmuleț în care se spune că ar apărea primarul din Voluntari, Florentin Pandele, care ar fi avut o altercație cu Bogdan Dinulescu, un cetățean din Voluntari care a apelat la 112. Ca urmare a acestei sesizări Poliția face cercetări acum față de faptele sesizate:

 „Este întocmit un dosar pentru loviri şi alte violenţe. Astăzi urmează a fi discutat dosarul cu Parchetul Buftea şi audiată partea vătămată. Momentan, se cercetează fapta. Urmează a se stabili, în funcţie de ce va declara şi partea vătămată, ce probe există, dacă se vor continua cercetările faţă de o persoană anume.”, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, inspector principal de poliție Claudia Burada, purtător de cuvânt al I.P.J. Ilfov.
Un filmuleț care a fost surprins de camerele de luat vederi îl surprinde pe Florentin Pandele cum se ceartă violent cu un om de afaceri din Ilfov.

Anterior, bărbatul mersese la evenimetul de relansare al Arcului de Triumf pentru a o critica pe Gabriela Firea, susținând ea primarul nu și-a respectat promisiunile electorale.

<