Acasă Transport VIDEO-Momentul in care Politia trage focuri de arma dupa un sofer care...

VIDEO-Momentul in care Politia trage focuri de arma dupa un sofer care face drifturi in parcarea Baneasa mall!

516

Şoferul care făcea drifturi în parcarea unui complex comercial din Bucureşti şi care a fost oprit de către poliţiştii după ce au tras mai multe focuri de armă a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul avea permisul suspendat, iar autoturismul nu era înmatriculat. Între timp, au apărut primele imagini de la acest incident. În imagini se vede cum de mai multe ori a trecut razant pe lângă o maşină parcată şi cum cei aflaţi în parcare fug.
Şoferul a fost audiat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Secţia 2 Poliţie, la finalul audierilor el fiind reţinut.
Bărbatul a fost dus la Poliţie vineri seară, după ce a fost prins de poliţişti cu focuri de armă. El făcea drifturi în parcarea complexului comercial Băneasa.

„A fost somat verbal să se oprească, dar a refuzat şi a continuat în aceeasi atitudine, fapt pentru care unul dintre agenţii de poliţie a utilizat armamentul din dotare, trăgând, după somaţie, foc în plan vertical”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost înregistrate pagube materiale.
Poliţiştii au mai stabilit că şoferul avea permisul suspendat, iar autoturismul nu era înmatriculat.
„La momentul În care Poliţia l-a somat, mai mulţi spectatori au încercat să intervină în favoarea conducătorului auto. Precizăm ca în zona complexului comercial se înregistrează un real fenomen, mulţi tineri alegând să execute drifturi în acea zonă, fapt pentru care Poliţia va interveni întotdeauna cu fermitate pentru protejarea tuturor cetăţenilor care se afla în acel perimetru şi sunt expusi unui real pericol de a fi răniţi”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.
Sursa: Digi24.ro

<