Acasă Politica VIDEO-Mizerie marca PSD, la doi pasi de Pandele: Falsi USR-isti, imbracati obscen,...

VIDEO-Mizerie marca PSD, la doi pasi de Pandele: Falsi USR-isti, imbracati obscen, prin Voluntari

Transparenta face diferenta

Alianta USR PLUS a cerut, vineri, institutiilor statului sa se sesizeze in legatura cu filmarile in care un grup de indivizi imbracati obscen si cu tricouri false cu USR incearca sa starneasca ura populatiei. Inscenarea a avut loc in Voluntari, oras condus de Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea.

<

„Alianta USR PLUS condamna campania murdara a PSD si cere institutiilor statului sa se sesizeze! Alianta USR PLUS condamna inscenarea murdara realizata de PSD, care promoveaza pe retelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate in reprezentanti ai minoritatilor sexuale si imbracate cu tricouri false USRPLUS, distribuind pliante electorale in Voluntari. Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USRPLUS, iar actiunea este realizata in mod deliberat pentru a induce in eroare alegatorii. Alianta USR PLUS solicita institutiilor statului sa se sesizeze.

PSD face ce stie el mai bine de 30 de ani: sa minta, sa fure si sa incite la ura. Clipurile video sunt promovate in mod coordonat pe retelele de socializare de membri si simpatizanti ai PSD, inclusiv de catre candidati si consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier in cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoana apropiata de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, anunta USR.

Alianța USR PLUS condamnă campania murdară a PSD și cere instituțiilor statului să se sesizeze!Alianța USR PLUS…

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Vineri, 28 august 2020

Filmari in care un grup de persoane cu peruci si imbracate obscen, dar purtand tricouri cu USR, este huiduit cu furie sunt distribuite masiv pe Facebook de catre sustinatori ai candidatilor PSD.

Grupul incearca sa imparta pliante in timp ce este huiduit de zeci de oameni intr-un cartier din Voluntari, langa Bucuresti: „Golanilor! Homosexualilor! Plecati de aici”. Inregistrarea a fost distribuita pe Facebook de Cristinel Iliescu, consilier PSD in Sectorul 2, si de alti sustinatori ai candidatilor PSD din Capitala.

Membrii grupului poarta masti si ochelari de soare, desi este aproape noapte, pentru a fi cat mai greu de recunoscut.

Acesta este Cristinel Iliescu de la PSD. Dan Cristian Popescu este candidatul PSD pentru Primaria Sectorului 2. Cristinel Iliescu a fost prezent si la ICCJ pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea, cand fostul stapan al PSD era convocat in fata judecatorilor. Postarea sa a fost distribuita de peste 1.000 de activisti PSD.