Acasă Sport VIDEO – Manelisti pana la capat! La Voluntari au urcat Cupa Romaniei...

VIDEO – Manelisti pana la capat! La Voluntari au urcat Cupa Romaniei pe gard si i-au cantat cu lautari si mici!

Cupa dupa care au alergat Hagi, Dobrin, Balaci sau Chivu a ajuns pe mana manelistilor! A fost petrecere mare azi in Voluntari, cu manele, mici si trofeul Cupei expus pe …gard!
Si pentru ca „tabloul” sa fie complet, petrecerea a fost transmisa in direct pe Facebook, iar like-urile si inimioarele au curs din plin. Intrarea la eveniment a fost libera. Poarta a stat deschisa pentru ca toti vecinii din Voluntari sa admire trofeul din „muzeu”, scrie sport.ro.
La Voluntari, orasul condus de primarul Pandele, a inceput petrecerea de noaptea trecuta. „Bate vantul la dusmani, Cupa e la Voluntari!”, e maneaua personalizata pentru jucatorii lui Claudiu Niculescu.

Atitudinea de după câștigarea Cupei a celor de la Voluntari a fost taxată de Marcel Popescu, directorul general al celor de la CS U Craiova.

<

„Cum să o ia unul acasă și să o umple de mici și muștar? Dacă era echipa, erau acolo jucătorii și ascultau manele ca să se distreze, era ok, dar nu sunt obligat să accept să văd trofeul ăla pe un gard. Păi pe trofeul ăla se mai află numele câtorva echipe. Nu poate să o ia unul acasă și să o umple de mici și muștar”, a zis Marcel Popescu la TV Digi Sport.