Un tramvai a luat foc astăzi în zona Dristor din Capitală. Călătorii au fost evacuați din mijlocul de transport în comun, fără ca nici unul dintre aceștia să fie rănit. 

Primăria Capitalei anunță că miercuri, în jurul orei 14.00, a avut loc un incendiu la un tramvai pe linia 19 în urma căruia nu au fost înregistrate victime, însă conducerea STB a dispus constituirea de urgență a unei anchete pentru a fi stabilite cauzele, potrivit mediafax.„Directorul General STB SA, Andrei Creci a dispus constituirea de urgenţă a unei comisii tehnice pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au provocat incendiul produs în cursul zilei de 29.05.2019, în jurul orei 14.00, pe Şoseaua Mihai Bravu/Bd. Camil Ressu, sens Complex Titan la un tramvai din linia 19”, se arată într-un comunicat Primăria Capitalei transmis miercuri.
Potrivit sursei citate, călătorii au fost evacuaţi, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale ISU care au ajutat la stingerea incendiului. În urma acestui eveniment, tramvaiele liniilor 19, 23 şi 27 au fost blocate timp de 20 de minute.
Nu au fost înregistrate victime în rândul călătorilor.

Transparenta face diferenta