VIDEO – Cum se fura in centrul Bucurestiului!

Un hoț de biciclete din București a fost surprins de camerele de supraveghere, in urma cu trei zile, in timp ce fura in centrul Capitalei. 
În data de 1 august 2017, un hoț de biciclete este surprins de supraveghere cum intră în scara unui bloc din București și fură o bicicletă, scrie libertatea.ro.

<
S-a întâmplat în scara unui bloc de pe bulevardul Unirii nr. 55 și totul nu a durat mai mult de patru minute, timp în care niciun locatar nu a ieșit sau intrat, dar interesant este modul cum a procedat individul.
Acesta intră în scară cu o bicicletă și iese cu alta, nu înainte de a șterge amprentele, chiar cu cămașa de pe el, si de a verifica dacă sunt camere de supraveghere.
Când le vede, acesta schimbă poziția șepcii pe care o purta, punând cozorocul în față, pentru nu a putea fi identificat, deși intrase cu el la spate.
Acum, proprietarul bicicletei furate a postat imaginile cu momentul furtului și face apel la cel ce îl recunosc pe bărbat să sune imediat la poliție, chiar dacă totuși a găsit o altă bicicletă, cea lăsată de hoț, în scara blocului.

“Pentru mine, această bicicletă înseamnă foarte mult”, este mesajul disperat al acestuia.

Transparenta face diferenta