Acasă Transport VIDEO-Bucurestenii ii ofera flori Gabrielei Firea si ii multumesc pentru ilustra administratie

VIDEO-Bucurestenii ii ofera flori Gabrielei Firea si ii multumesc pentru ilustra administratie

Transparenta face diferenta

O florărie din București face aranjamente florale în gropile din Capitală în semn de protest, pentru „a atrage atenția asupra unor reguli sau nereguli din jurul nostru”, informeaza g4media.ro.

<

Reprezentanții florăriei au anunțat pe Facebook că manifestul lor se va întinde timp de 50 de zile, pentru a marca aniversarea a 50 de ani de când se ocupă de ornamente florale.

“Ne folosim de vocea și frumusețea florilor pentru a spune povești din București, unele dulci, altele amare, însă toate spuse în cel mai colorat și pur mod prin intermediul construcțiilor florare”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

#50dezilepentru50deaniStart #Manifest pentru normalitate si frumos! In fiecare zi, timp de 50 de zile pana la aniversarea de 50 de ani, @florariairis se ajuta de flori pentru a atrage atentia asupra unor reguli sau nereguli din jurul nostru. “Ne folosim de vocea si frumusetea florilor pentru a spune povesti din Bucuresti, unele dulci, altele amare, insa toate spuse in cel mai colorat si pur mod prin intermediul constructiilor florale” @nicubocancea , master florist international. #amr50 #Manifest #episod1 #FlorariaIris #Floraridin1970 #EchipaRacheta

Publicată de Floraria Iris pe Marţi, 8 septembrie 2020