Un incident violent s-a petrecut, marți, pe strada Doamnei, din sectorul 3 al Capitalei, unde un individ a fost arestat cu forța, după ce a refuzat să iasă din automobilul personal, cu care ar fi lovit un poliţist.
Bărbatul se deplasa pe strada Doamnei, din sectorul 3 al Capitalei, și ar fi adresat injurii poliţiştilor aflaţi în zonă, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, după care a lovit uşor cu autoturismul pe care-l conducea pe unul dintre poliţişti, potrivit observator.tv.
El a fost somat de polițiști cu pistolul și arestat cu forța, după ce a refuzat să iasă din automobilul personal, cu care ar fi lovit un poliţist.

„Bărbatul a fost somat legal, după care a fost imobilizat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea stabilirii identităţii, precum şi pentru luarea măsurilor legale. În continuare, a fost sesizată unitatea de parchet competentă teritorial şi material, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, urmând ca cercetările să fie efectuate de către procuror”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției.


Sursa: Realitatea.net

<
Transparenta face diferenta