Gabriela Firea este la un pas să piardă supremația în PSD. Deși Liviu Dragnea nu a vorbit despre excludere în cazul său, este aproape sigur că aceasta va fi înlăturată de la conducerea PSD București și Ilfov.

<

Declaraţiile publice din ultima perioadă ale Gabrielei Firea arată că aceast traversează o perioadă nefastă din punct de vedere politic şi este extrem de afectată. Învitată la România Tv, ea a povestit că Liviu Dragnea îi pregăteşte mazilirea, lichidarea din partid şi că doreşte să o şi chinuie.
Modul său de exprimare este unul cu care ne ne obişnuise, dar probabil presiunea şi-a spus cuvântul. În acest context, în care Firea nu-şi mai găseşte locul în PSD, Victor Ponta îi transmite că nici la Pro România nu o primeşte. Aceasta a fost purtător de cuvânt când a candidat împotriva lui Klaus Iohannis, dar apoi l-a trădat.
”Rând pe rând, i-a cam ucis pe toţi şi o să îi ucidă. Doamna Firea nu şi-ar găsi loc la Pro România. Nici nu se pune problema. Putem să colaborăm, putem să colaborăm cu oricine are proiecte bune.”, a declarat şi Victor Ponta, duminică seara, la România TV.
Nu acelaşi lucru este valabil în cazul Corinei Creţu pe care o aşteaptă cu braţele deschise în Pro România. De altfel este de notorietate relaţia de prieteni a acesteia cu Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta.

Transparenta face diferenta