Acasă Timp liber Viceprimarul Stelian Bujduveanu: De sâmbătă, Calea Victoriei devine pietonală în weekend

Viceprimarul Stelian Bujduveanu: De sâmbătă, Calea Victoriei devine pietonală în weekend

15

Începând de sâmbătă Calea Victoriei redevine pietonală, în weekend, anunță viceprimarul general al Capitalei Stelian Bujduveanu. El precizează că proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff, pentru activități sportive, și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități culturale.

„Din 30 aprilie Calea Victoriei redevine pietonală, în weekend. La fel ca anul trecut, weekend-urile vor fi pietonale pe Calea Victoriei, începând din 30 aprilie și până la data de 6 octombrie”, anunță viceprimarul general al Capitalei Stelian Bujduveanu.

El precizează că proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff, pentru activități sportive, și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități și evenimente culturale.

“ înseamnă promenadă pe Calea Victoriei și în zona centrală a Capitalei. Ca și anul trecut, proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff (pentru activități sportive) și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități și evenimente culturale. Elementul de noutate îl reprezintă extinderea activităților spre toate sectoarele Capitalei. În fiecare sector vor fi patru weekenduri cu porțiuni închise de străzi, cu multă muzică, sport și voie bună, cu artă în toate formele sale. Străzile urmează să fie anunțate de fiecare primărie de sector în parte. Activitățile din cadrul proiectului se vor adresa tuturor categoriilor de public și vor include spectacole de teatru, mini spectacole pentru copii, expoziții, recitaluri de muzică și poezie, ateliere pentru copii/adolescenți/tineri, lectură de text, activități sportive și educaționale”, încheie Bujduveanu.

<