Acasă Politica Viceprimarul Bucureștiului pare că și-a pierdut mințile: Eu nu sunt PROSTUL lui...

Viceprimarul Bucureștiului pare că și-a pierdut mințile: Eu nu sunt PROSTUL lui Firea!

Transparenta face diferenta

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, continuat vineri scandalul început în stradă și a intrat în direct la Antena 3 pentru a-l ataca pe Nicușor Dan.

<

Bădulescu a intrat prin telefon și i-a aruncat vorbe grele lui Nicușor Dan. „Dl Badulescu e subaltern al dnei Firea”, a zis Nicușor Dan. „Eu nu sunt prostul lui Firea”, a reacționat Bădulescu. „Bucurestenii nu te vor alege pentru ca esti o rusine”, a mai spus Bădulescu, care l-a făcut pe Nicușor Dan „măscărici”. „Omul ăsta e viceprimarul Bucureștiului totuși?”, a reactionat Nicușor Dan.

O conferință de presă tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicușor Dan. La fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susținut de PNL și USR a încercat să prezinte bilanțul mandatului Gabrielei Firea.

Nicușor Dan, candidat la Primăria Generală a Capitalei, susținut de PNL, a convocat conferința de presă în Prelungirea Ghencea pentru a face un bilanț al mandatului Gabrielei Firea.

La conferință a apărut și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit la fiecare replică rostită de candidatul PNL-USR.

La un moment dat, deranjat de agitația făcută de Bădulescu, Nicușor Dan i-a pus mâna pe umăr ca să-l împingă și i-a spus „Du-te, domnule, de aici”

”Acest individ care mă împinge cu o violență ieșită din comun are înțelegeri cu mafioții. Nu ți-e rușine, nu ți-e frică de Dumnezeu? Te-a lăsat Barna pe drumuri, te-ai dus la PNL”, a vociferat din nou Bădulescu.

Conferința de presă a durat aproape o jumătate de oră, timp în care viceprimarul Capitalei a strigat ”Fals!”, ”Mințiți!” sau ”Nu este adevărat!” la fiecare remarcă critică la adresa mandatului Gabrielei Firea a candidatului PNL-USR.