Acasă Stirile Zilei Veste EXCELENTA pentru rapidisti! Se intoarce Dinu Gheorghe la echipa!

Veste EXCELENTA pentru rapidisti! Se intoarce Dinu Gheorghe la echipa!

560
Dinu Gheorghe, fostul conducător al clubului de fotbal Dinamo, a anunțat, luni, la postul Digi Sport, că a preluat funcția de manager sportiv al FC Rapid, grupare care activează în momentul de față în Seria I a Ligii a II-a.

El a explicat că până la finalul actualului sezon va ocupa funcția de manager sportiv, iar din vară va intra în vigoare un contract ca președinte valabil doi ani. „Am primit oferta și poate e nevoie și de mine, în momentul ăsta, la Rapid. Am semnat, de la vară încă doi ani. Echipa trebuie să promoveze, după aceea vedem ce urmează. Până în vară o să ocup funcția de manager sportiv. O să stau pe bancă”, a afirmat oficialul la postul TV citat.
Ultima dată, Dinu Gheorghe a fost manager general la Dinamo. El a lucrat la gruparea din Ştefan cel Mare între 29 aprilie 2015 şi 20 august 2015, scrie digisport.ro.
La Rapid, Dinu Gheorghe a activat ca şi conducător în mai multe rânduri. Ultima dată s-a întâmplat la începutul lui 2015. Atunci, însă, în urma neînţelegerilor cu patronul Valerii Moraru, cel alături de care va lucra şi acum, a părăsit clubul după numai două luni.
Dinu Gheorghe şi Valerii Moraru au făcut deja planul de bătaie pentru sezonul viitor, când echipa are şanse mari să revină în Liga 1. „Vamă” va întra în pâine chiar de zilele următoare şi va face strategia pentru 2016-2017, când gruparea giuleşteană va juca, cel mai probabil, în primul eşalon.

<