A 2-a zi a turneului BRD Năstase-Țiriac Trophy nu a fost lipsită de surprize. Marco Baghdatis favoritul 5 al turneului, a fost învins surprinzător de italianul Marco Cecchinato numărul 99 ATP, în două seturi cu 6-2, 6-4.
Nici francezul Paul-Henri Mathieu favoritul numarul 8, nu a prins o zi mai reușită, el fiind eliminat în 3 seturi cu 6-7(0), 6-2, 1-6 de Radu Albot din Republica Moldova.
Ceilalți doi favoriți de pe tabloul principal intrați azi în joc s-au calificat fără probleme în turul 2. Italianul Paolo Lorenzi și francezul Lucas Pouille și-au învins adversarii, pe argentinianul Diego Schwartzman și pe sârbul Dusan Lajovici, cu același scor, 6-3, 6-4.
Fernando Verdasco favoritul publicului la Arenele BNR, a trecut și el mai departe după un meci de mare luptă cu bosniacul Aldin Sektici. Spaniolul a câștigat în trei seturi cu 6-7(5), 6-1, 7-5 după doua ore și aproape 35 de minute, conform bucurestifm.
Tot azi s-au calificat în turul doi și spaniolul Daniel Gimeno-Traver, 3-6, 6-4, 6-4 cu francezul Adrian Mannarino, olandezul Robin Haase, 7-6(4), 6-4 cu italianul Andrea Arnaboldi, și ukrainianul Illya Marchenko, 6-4, 4-6, 6-4 cu israelianul Dudi Sela.
În ultima partidă programată pe terenul central, perechea Adrian Ungur/Marius Copil a pierdut în două seturi cu 6-3,6-4 în fața cuplului Andre Sa(Brazilia)/ Chris Guccione (Australia)

<