Acasă Monden Vanghelie a batut-o pe Oana Mizil până a bagat-o în spital. Politia...

Vanghelie a batut-o pe Oana Mizil până a bagat-o în spital. Politia a emis ordin de restrictie!

195

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a batut-o rau pe concubina sa, Oana Mizil, anunta televiziunile de stiri. Politia a anuntat ca a fost emis ordin de restrictrie impotriva lui Vanghelie.

Incidentul a avut loc samnata noaptea, iar Oana Mizil a ajuns la spital, avand semne de lovituri in zona fetei si pe unul dintre brate.

Impotriva fostului primar PSD a fost emis un ordin de protectie provizoriu.

„La data de 24 iulie a.c., in jurul orei 02:08, politistii Statiunii Snagov au fost sesizati, prin apel 112, de catre un spital din Bucuresti, cu privire la faptul ca, la unitatea de primiri urgente, a fost transportata cu un echipaj medical, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, o pacienta, in varsta de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, ca a fost agresata fizic de catre concubinul sau.

Politistii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitaliceasca, iar, in urma activitatilor specifice desfasurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la savarsirea infractiunii de violenta in familie.

De asemenea, politistii Statiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenta domestica si rezultand existenta riscului iminent, au emis Ordin de Protectie Provizoriu, impotriva concubinul persoanei vatamate”, a anuntat Politia Capitalei.

Marian Vanghelie a fost condamnat, in mai 2021, la 11 ani si 8 luni de inchisoare pentru coruptie.

Vanghelie a fost acuzat de DNA ca a luat o mita de 30 de milioane de euro.

<