Acasă Transport Urmarire ca-n Vestul salbatic la marginea Bucurestiului! Politistii au tras 12 focuri...

Urmarire ca-n Vestul salbatic la marginea Bucurestiului! Politistii au tras 12 focuri de arma dupa un sofer

454
Urmărire ca în filme în județul Ilfov. Polițiștii din Popești Leordeni au tras nu mai puțin de 12 focuri de armă pentru a opri un șofer care conducea haotic. Când au reușit să-l prindă, au constatat că era băut și nu deținea permis de conducere. Bărbatul a a ajuns după gratii.
Oamenii legii au pornit în urmărirea unui șofer beat după ce au primit mai multe apeluri la 112, de la locuitorii satului Sintești. Aceștia anunțau că o mașină circulă haotic prin localitate.
Polițiștii i-au făcut șoferului semn să oprească. Pentru că a refuzat, au pornit în urmărirea lui. Mai întâi, au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul de la volan nu a dat semne că ar intenționa să oprească. În goana lui nebună, a lovit și o autoutilitară.
Oamenii legii au continuat urmărirea și au mai tras încă opt cartușe în direcția cauciucurilor. Au reușit să țintească una dintre roți și astfel l-au oprit.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reținut, iar aseară a primit mandat de arestare preventivă.
<