Acasă Transport Un sofer RATB a inchis usile peste un copil mic aflat in...

Un sofer RATB a inchis usile peste un copil mic aflat in carucior!

588

Un șofer RATB a închis ușa autobuzului peste un bebeluș aflat în cărucior, dând naștere unui alt doilea scandal de acest gen într-un timp foarte scurt.

La începutul lunii aprilie, o fetiță era lăsată singură pe refugiu, după ce vatmanul a închis ușile, iar bunicul acesteia a rămas în tramvaiul 1 din București. Mama copilei a acuzat faptul că vatmanul ar fi închis ușile tramvaiului prea repede, iar fiica ei a apucat să coboare, însă bunicul a rămas în tramvaiul care s-a pus în mișcare.

Acum, un alt părinte a semnalat un nou incident, care s-a petrecut zilele trecute.

“Cred că RATB are o politică de traumatizare a copiilor mici, pentru că astăzi 23.04.2018 șoferul unui autobuz 601 a închis ușile peste căruciorul în care se afla Matias în timp ce îl urcam în mașină”, a scris. pe Facebook. tatăl bebelușului, Alexandru Avadanei.

Bărbatul a povestit pe rețeaua de socializare că a fost nevoit să țipe la șofer să nu plece din loc.

RATB a reacționat în urma acestui incident, oferind un comunicat de presă în care precizează că a dispus deîndată cercetarea disciplinară a angajatului.
”Referitor la incidentul relatat pe o rețea de socializare, care a avut loc în seara zilei de 23 aprilie, pe linia 601, când căruțul cu un copil a fost prins între ușile autobuzului, înainte ca părintele să urce, RATB face următoarele precizări:
RATB a primit reclamația părintelui în cauză, iar conducerea a dispus deîndată cercetarea disciplinară a angajatului.
În plus, Regia are în derulare un program de instruire a tuturor conducătorilor de vehicule, prin care aceștia sunt instruiți și atenționați asupra sancțiunilor pe care le vor primi dacă se fac vinovați de un astfel de comportament inacceptabil.
RATB regretă acest incident izolat și precizează că nu acceptă din partea angajaților un astfel de comportament față de călători”, se arată în comunicatul RATB.
Sursa: Libertatea.ro

<