Presedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, i-a amintit miercuri liderului PSD, Liviu Dragnea, ca UNPR a fost „partidul care a permis victoria categorica a stangii de la locale, din toata tara, dar in special din Bucuresti”, declarandu-se „dezamagit” de acest proiect politic, informeaza aktual24.ro.
„Intre realitatea istorica si cea pe care si-o aminteste Liviu Dragnea este o diferenta majora: UNPR a fost partidul care a permis victoria categorica a stangii de la locale, din toata tara, dar in special din Bucuresti. In urma cu un an, cand sarbatorea victoria unica din istoria PSD din Bucuresti, UNPR nu era ‘un aliat toxic’, ci un partener de incredere. Poate ca in politica se pot intampla multe, dar istoria reala nu poate fi falsificata”, a scris Steriu pe Facebook.
Acesta a precizat ca proiectul stangii pentru Bucuresti a „concretizat chiar mai putine reusite decat faimosul program de guvernare”.
„Daca dl Liviu Dragnea este dezamagit de alianta cu noi, care i-a permis victoria la Bucuresti, noi suntem mai dezamagiti ca am sustinut un proiect politic care a ajuns sa dezamageasca bucurestenii, care a batut pasul pe loc si a irosit un an din viata bucurestenilor si care a concretizat chiar mai putine reusite decat faimosul program de guvernare”, a conchis Valeriu Steriu.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, ca PSD a hotarat ca nu va repeta „greselile trecutului” si vorbit despre momentul cand social-democratii au renuntat „la alianta toxica cu UNPR”.

<
Transparenta face diferenta