Accident în lanţ, luni seara, pe bulevardul Geniului din Sectorul 6 al Capitalei.

O autospecială a Jandarmeriei a lovit din spate un autoturism, iar mai apoi alte cinci maşini au fost avariate în carambolul creat.
Şoferul camionului era băut. În urma impactului, două femei au ajuns cu răni uşoare la spital.
Scenele s-au derulat, luni seara, pe bulevardul Geniului din Sectorul 6 al Capitalei, în jurul orei 20.30. Şoferul unui camion al Jandarmeriei, în vârstă de 41 de ani, a lovit din spate un autoturism, apoi încă cinci au fost avariate în carambolul produs.
Șofer: „La 0,32 alcoolemie uitaţi ce s-a întâmplat. Șoferul de pe camion de la Jandarmerie, dă 0,32 pe alcool test. Mi-a lovit maşina.”
Cele şase maşini, spun conducătorii auto, erau oprite la culaorea roşie a semaforului, aşteptau în coloană, când au fost lovite în spate.
Șofer: „O buşitură, m-a lovit din spate, m-a aruncat în cel din față. Eram în coloană, aşteptam la semafor.”
Reporter: „N-ar fi frânat?”
Șofer: „El ştie ce a făcut, din moment ce ne-a făcut varză pe toţi.”
Șofer„Eram la semafor, toată lumea stătea. A intrat în noi şi m-am şi speriat, ce să mai.”
O şoferiţă de 38 de ani, aflată în primul autoturism lovit şi o altă femeie, de aproximativ 40 de ani, pasagera într-un taxi, au suferit răni şi au avut nevoie de atenţia medicilor. Ambele au fost transportate la spitalul Universitar.
Șofer: „Două persoane la spital. soţia mea e la spital. Ceva la picior.”
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar reprezentanţii Jandrmeriei au anunţat că bărbatul va fi sancţionat pentru fapta sa. Acesta este angajat al Jandarmeriei din 2004.

<
Sursa: Pro TV
Transparenta face diferenta