Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, rabufneste intr-o criza de isterie. Intr-un atac violent, cu un limbaj suburban, Palada ii ataca pe cei care critica iepurii cu care Firea a impopotonat Bucurestiul.
Palada a scris pe contul sau de socializare un mesaj in care ii acuza pe „antipesedisti” ca nu sunt de acord cu „aceasta conventie estetica” si ca incearca sa strice atmosfera sarbatorilor, anunta aktual24.ro.
„Mai ticalosilor, mai nemernicilor, mai antipesedistilor cretini,
Ma, podoabe de Pasti se pun peste tot, in toata Europa asta crestina si medievala, mai ticalosilor mai. Peste tot sint la fel de incongruente cu logica modernitatii, mai dobitocilor mai.
Da, ma dobitocilor, asa este. Sint vetuste, sint urite, sint cu iepurasi roz, sint cu pufosenii rotunde, sint niste chestii acolo groaznice.
Doar ca peste tot lumea isi asuma aceasta conventie estetica si se bucura de atmosfera sarbatorilor, indiferent cit de kitsch este epurasul cu urechi de dromader, mai dobitocilor mai.
Numai voi, Cristosii mamilor voastre de nemernici, aveti nesimtirea sa minjiti cu cacat ideologic pina si aceasta perioada, ca sa obtineti un ce profit de rahat electoral,
sa mai aveti motiv sa va ascundeti neputinta si nemernicia, mama voastra de busoi, si sa prostiti niste copii naivi care pun botul la orice, Dumnezeii si grijania Pastilor mamilor voastre de ticalosi!”, scrie Palada.

<
Transparenta face diferenta