Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin (Catavencii) povesteste ca Gabriela Firea a devenit foarte „vioaie” intr-o emisiune TV dupa ce a aflat ca un om a murit in timpul furturii din Bucuresti. 
„Eram in studioul #Romania9, de la TVR. Firea, oarecum in corzi, nu reausea sa explice coerent cum s-a ajuns de la ‘fenomene meteo extreme’ la ploicica de aseara. Caci in cea mai mare a Bucurestiului ploicica a fost, nu altceva.
Se ia pauza publicitara, 10 minute.
Chiar inainte sa reintram in emisie, aflam ca a murit un om, lovit de un copac doborat de vant. Opt sau noua copaci cu cazut in tot Bucurestiul, mai putini ca la vijelii care n-au creat atata isterie, iar unul a lovit un om si l-a omorat.
Revine si Firea in emisie. Renascuse, era vioaie. Murise un om, deci alertele ei nu fusesera de pomana. Puteau sa moara mii. Iata ca ea salvase Bucurestiul de la carnagiu.
Atat am vrut sa va povestesc”, a relatat jurnalistul pe Facebook.
Fira i-a certat joi pe „comentatorii de pe Facebook” care i-au ironizat anunturile panicarde privind furtuna din Bucuresti. Ea a reamintit de masurile luate de municipalitate dupa emiterea codului galben de ploi si vijelii si de nemultumirile pe care le-au creat acestea in randul unora dintre cetateni

<

„In momentul in care o institutie primeste o informatie de la ANM privind un avertisment de cod galben, ce ar trebui sa faca? Sa nu respecte legea ca sa nu supere pe cei care s-ar putea simti frustrati ca stau mai mult in trafic? Sau sa respecte legislatia in vigoare punandu-i la adapost pe cetateni?”, a spus Firea.

Primarul a intrebat retoric daca exista o institutie care sa apere oamenii de abuzurile si manipularile facute pe internet.
„Impotriva abuzurilor care vin dinspre o zona care nu poate fi cunatificata si masurata, ma refer la manipularea prin mijloace de comunicare pe internet exista o institutie care sa ne apere pe noi toti?”, a subliniat Firea.
Sursa: Aktual24.ro

Transparenta face diferenta