Probleme mari pentru un celebru cântăreţ autohton. Acesta a fost prădat de hoţi. Este vorba despre Pepe căruia i s-au furat de la o sală de fitness din Pipera 7.000 de lei.
„Aveam banii cash, în buzunarul de la pantaloni. Când m-am schimbat, i-am scos şi i-am băgat în buzunarul de la geacă, să nu cadă. Se pare că cineva a văzut că am bani la mine. M-am dus apoi la sala de forţă, unde am stat aproximativ o oră. Cheia de la vestiar a fost în permanenţă la mine. Îmi imaginez că am fost urmărit şi, la final, când am intrat la duş, cineva mi-a furat-o din cuier, a deschis vestiarul, a luat banii din buzunar, a închis, apoi s-a întors şi mi-a pus cheia înapoi în cuierul de la duş. Noroc că nu i-am ţinut în portofel, unde aveam toate actele, pentru că ar fi fost mai crunt să-mi ia tot portofelul. Azi (n.r. sâmbătă) a trebuie să plec din ţară. Sunt în Spania acum şi dacă mi-ar fi furat şi actele, buletinul, ar fi fost mult mai complicat. Am mai mers cu bani mulţi la mine şi niciodată nu mi s-a întâmplat aşa ceva. O să-mi fie învăţătură de minte”, a declarat Pepe, conform click.ro.
Artistul s-a adresat personalului sălii de sport pentru rezolvarea cazului, însă aceştia au spus că nu-l pot ajuta. Prin urmare, Pepe a sunat la poliţie şi un echipaj s-a deplasat la faţa locului pentru declaraţii. Spre seară, Pepe a părăsit locaţia, îngândurat şi supărat de neplăcuta întâmplare. „Până acum n-am primit nicio veste. Dar ştiţi că durează chestiile acestea”, s-a resemnat artistul, conform sursei citate.

<
Transparenta face diferenta