Un bărbat în vârstă de 34 de ani a murit, duminică seară, la Festivalul Neversea, care are loc pe o plajă din Constanța, el fiind găsit inconștient în perimetrul evenimentului muzical de către un voluntar SMURD. Acesta a chemat un echipaj SMURD, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare, care nu au avut succes și a fost declarat decesul.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, un voluntar SMURD a descoperit, duninică seară, în perimetrul festivalului Neversea, o persoană inconștientă. La fața locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, o ambulanță SMURD, care a început protocolul de resuscitare, scrie News.ro.
Zona a fost încercuită de jandarmi și agenți de pază, care nu au mai permis accesul oamenilor în perimetrul respectiv. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Ancheta va fi preluată de IPJ Constanța.
Polițiștii au pecizat că bărbatul era din București.

<

”Din primele cercetări s-a stabilit faptul că pe trupul neînsuflețit nu sunt urme vizibile de violență”, a transmis IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Transparenta face diferenta