Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidențiale din partea partidului controlat de Dan Voiculescu, a declarat luni seară într-o emisiune la Digi 24 că România și Rusia sunt ”împreună parte a NATO”, iar cele două țări ar trebui să continue ”exercițiile militare bilaterale”.
Întrebată de moderator despre partenerii din Est ai României, trimitere la Republica Moldova ori Ucraina, Ramona Ioana Bruynseels a spus: ”Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO pe partea militară”.
Reamintim că între NATO și România, pe de o parte, și Rusia pe de altă parte, relațiile sunt extrem de reci din cauza anexării ilegale a Crimeei și a raptului teritorial din estul Ucrainei.
Ramona Ioana Bruynseels, soția bancherului Dominic Bruynseels – proaspăt concediat de la First Bank. Ea și-a început cariera profesională ca angajat al Direcției Juridice din MApN, a ajuns chiar și consilier al premierului Viorica Dăncilă.
VIDEO (Captură realizată de Daniel Baiu):

<